Hoofdnavigatie

Naar content

2e rondvaart gratis

Ontdek de stoere kant van Amsterdam tijdens de Amsterdam Harbour Cruise. Tijdens de rondvaart kijk je 1,5 uur lang je ogen uit. Met de kortingscode is het 2e online ticket gratis.


Spot een Russische onderzeeër, historische pakhuizen en een replica van een driemaster uit 1850. Of vergaap je juist aan de moderne architectuur zoals het Eye Film Museum, Muziekgebouw aan het IJ en het REM eiland. In de gezellige salon van het schip kun je een drankje en een snack bestellen en genieten van het steeds veranderende uitzicht.

Tijdens de Amsterdam Harbour Cruise kijk je 1,5 uur lang je ogen uit. Spot een Russische onderzeeër, historische pakhuizen en een replica van een driemaster uit 1850. Of vergaap je juist aan de moderne architectuur zoals het Eye Film Museum, Muziekgebouw aan het IJ en het REM eiland. In de gezellige salon van het schip kun je een drankje en een snack bestellen en genieten van het steeds veranderende uitzicht.

Vroeger was het IJ de thuishaven van de VOC en tegenwoordig meren er jaarlijks talloze imposante cruiseschepen aan. Op de vernieuwde cruise is een gids aan boord om je in het Engels en Nederlands een hoop leuke wetenswaardigheden te vertellen. Bij mooi weer bekijk je alles vanaf het open bovendek.

Dagje uit aanbieding: 2e ticket gratis

Ontvang met kortingscode NS16AHC het 2e ticket gratis ter waarde van € 15. Reserveer online de tickets. Geldig voor minimaal 2 personen t/m 30 september 2016.

Praktische informatie

Adres

De Ruijterkade | Steiger 14 | achter Amsterdam Centraal Station

Vertrek

In de maanden juli en augustus vaart de Amsterdam Harbour Cruise iedere dag drie keer: 12.00 uur, 14:00 uur en 16.00 uur. Vanaf 1 september vaart de Amsterdam Harbour Cruise 2 keer per dag op vrijdag, zaterdag en zondag om 12.00 uur en 14.00 uur.

Bereikbaarheid

De loopafstand vanaf Amsterdam Centraal Station is 5 minuten.