Hoofdnavigatie

Naar content

Abonnement fietskluis

Voor het huren van een fietskluis op het station sluit u een jaarabonnement af. Dit doet u online. Hoe u dit precies doet leest u op deze pagina.


Jaarabonnement fietskluis

Voor een fietskluis kunt u alleen online een jaarabonnement afsluiten.
Hoe sluit u een abonnement af?

  1. U sluit uw abonnement online af door op 'Jaarabonnement afsluiten' te klikken.
  2. Na het invullen van het online formulier worden uw gegevens verzonden naar NS Fiets BV.
  3. U ontvangt een reserveringsbevestiging per e-mail, met daarin uw contractnummer en informatie over de betaalwijze en de algemene voorwaarden.
  4. Wanneer op het station van uw voorkeur alle fietskluizen zijn verhuurd, komt u op de wachtlijst. Zodra er een fietskluis beschikbaar is, ontvangt u schriftelijk bericht.
  5. Zodra de betaling bij ons binnen is, ontvangt u uw kluissleutel per post.
  6. U huurt een fietskluis per jaar. De huur bedraagt € 109. U betaalt dit bedrag vooruit met eenmalig een borg van € 40.

Abonnement opzeggen

Om uw abonnement op de fietskluis op te zeggen stuurt u uw sleutel van de fietskluis en het ingevulde restitutieformulier, dat u hieronder kunt downloaden, veilig in een stevige envelop (sleutel bevestigd op stevige ondergrond) naar:

NS Fiets BV
Afdeling Opzeggingen
Postbus 2572
3500 GN  Utrecht

Zodra wij de envelop met sleutel en het ingevulde restitutieformulier hebben ontvangen, maken wij het teveel betaalde bedrag en de borg van € 40,- voor de sleutel naar u over.

Restitutie

Bij voortijdige beëindiging van het jaarabonnement geldt alsnog het geldende maandtarief (naar boven afgerond op hele maanden) voor de periode tot de datum dat het abonnement wordt beëindigd, met een minimum van 4 maanden. Het resterende bedrag ontvangt u binnen 6 weken, samen met de betaalde borgsom, retour op het door u opgegeven rekeningnummer. In de restitutieberekening, die u hieronder kunt downloaden, ziet u hoeveel abonnementsgeld u terugkrijgt.