Hoofdnavigatie

Naar content

Abonnementen voor Bewaakte stallingen

U kunt hier online een abonnement afsluiten voor de stallingen in onder andere Arnhem, Bilthoven, Breda, Heerenveen en Utrecht. Voor andere bewaakte stallingen sluit u een abonnement direct af bij de beheerder.


Zo werkt het

Jaar- of maandabonnement

In de bewaakte fietsenstalling met service kunt u een jaar- of maandabonnement kopen bij de beheerder. Een jaarabonnement loopt vanzelf af aan het einde van de looptijd van uw abonnement.

Tarieven

De kosten voor een jaarabonnement zijn € 109 per jaar. Een jaarabonnement voor Breda kost € 55 en voor Utrecht € 75. U betaalt dit bedrag per eenmalige incasso.

Uitzonderingen

Voor de fietsenstallingen van de stations Amsterdam Sloterdijk, Baarn en Zutphen is het niet mogelijk om een jaar- of maandabonnement af te sluiten.

Online afsluiten

Voor de nieuwe bewaakte fietsenstallingen met service op de locaties Breda, Utrecht Smakkelaarsveld en Utrecht Jaarbeursplein kunt u met uw OV-chipkaart online een jaarabonnement afsluiten. 

Zo werkt het

1. Klik direct bestellen
2. U ontvangt de bevestiging per e-mail en de algemene voorwaarden.
3. Zodra de betaling bij ons binnen is, kunt u uw jaarabonnement gebruiken.
4. Alleen de eerste keer checkt u met uw OV-chipkaart in bij de incheckpaal en na het stallen checkt u uw fiets weer uit bij de beheerder. De beheerder ziet dat u een jaarabonnement heeft afgesloten. U krijgt vervolgens een abonnementssticker op uw fiets, waarmee u de rest van het abonnementsjaar onbeperkt kunt stallen zonder in en uit te checken.
 

Direct bestellen