Hoofdnavigatie

Naar content

Abonnementen voor Bewaakte stallingen

U kunt hier online een abonnement afsluiten voor de stallingen in onder andere Arnhem, Bilthoven, Breda, Heerenveen en Utrecht. Voor andere bewaakte stallingen sluit u een abonnement direct af bij de beheerder.


Zo werkt het

Jaar- of maandabonnement

In de bewaakte fietsenstalling met service kunt u een jaar- of maandabonnement kopen bij de beheerder. Een jaarabonnement loopt vanzelf af aan het einde van de looptijd van uw abonnement.

Tarieven

De kosten voor een jaarabonnement zijn in de meeste stallingen € 105. Voor sommige stallingen zijn nog voordeliger jaarabonnementen verkrijgbaar. Bekijk het overzicht voor alle tarieven of klik op Online afsluiten en kies uw station om de prijs voor een jaarabonnement te zien. 

Uitzonderingen

Voor de fietsenstallingen van de stations Amsterdam Sloterdijk, Baarn en Zutphen is het niet mogelijk om een jaar- of maandabonnement af te sluiten.

Online afsluiten

Voor een aantal bewaakte fietsenstallingen met service kunt u met uw OV-chipkaart online een jaarabonnement afsluiten. Dit kan op de volgende locaties:

 • Arnhem Centrumzijde
 • Arnhem Sonsbeekzijde
 • Bilthoven
 • Breda Belcrum en centrum 
 • Heerenveen
 • Utrecht Smakkelaarsveld
 • Utrecht Jaarbeursplein

Zo werkt het

 1. Klik direct bestellen
 2. U ontvangt de bevestiging per e-mail en de algemene voorwaarden.
 3. Zodra de betaling bij ons binnen is, kunt u uw jaarabonnement gebruiken.
 4. Alleen de eerste keer checkt u met uw OV-chipkaart in bij de incheckpaal en na het stallen checkt u uw fiets weer uit bij de beheerder. De beheerder ziet dat u een jaarabonnement heeft afgesloten. U krijgt vervolgens een abonnementssticker op uw fiets, waarmee u de rest van het abonnementsjaar onbeperkt kunt stallen zonder in en uit te checken.