Hoofdnavigatie

Naar content

Fietsenstalling Station Deventer

Op 27 november opent de gloednieuwe fietsenstalling bij station Deventer. De stalling biedt na opening plaats aan 3600 fietsen, beschikt over een OV-fietsenverhuur en een werkplaatsservice. De nieuwe fietsenstalling is toegankelijk vanaf de Stationsstraat.


Makkelijk en droog uw fiets stallen

Op 27 november gaat de nieuwe onbewaakte fietsenstalling met service bij station Deventer open. De stalling is dagelijks open van een kwartier voor de eerste trein tot een kwartier na de laatste trein. Deze stalling krijgt in 2016 een digitaal verwijssysteem naar vrije plaatsen. U stalt uw fiets hier gratis en op eigen risico. In de stalling zijn ook OV-fietsen te huur.

De stalling opent met 800 plekken. Stapsgewijs wordt in december de rest van de stalling ingericht, zodat nog voor de jaarwisseling 3.600 fietsen in de stalling terecht kunnen. Via de trap vanaf de Stationsstraat kunt u met de fiets aan de hand naar beneden. Direct bij de stationshal is een brede opgang van en naar de stalling.

Regeling tijdelijke fietskluizen

Gebruikt u nu een fietskluis om uw fiets te stallen, dan kunt u deze tot uiterlijk 1 december 2015 gebruiken. Vanaf vrijdag 4 december worden de fietskluizen op de tijdelijke locatie weggehaald. Fietsen die op 4 december nog in de kluis staan worden overgezet naar de nieuwe fietsenstalling aan het Stationsplein 2 in Deventer.

Het jaarabonnement dat u heeft afgesloten voor uw fietskluis eindigt automatisch per 1 december 2015. U ontvangt het teveel betaalde bedrag voor uw jaarabonnement retour. Het restitutiebedrag wordt als volgt berekend: 

Restitutie

De resterende looptijd van uw huidige jaarabonnement afgerond in maanden, gedeeld door 12 x het jaartarief (€ 109). De borg van € 40 voor de sleutel ontvangt u als u uw sleutel retour stuurt naar: 

NS Klantenservice   
Afdeling Opzeggingen Fiets   
Postbus 2572   
3500 GN Utrecht

Het eventueel uit te keren bedrag wordt binnen 6 weken na 1 december 2015 automatisch overgemaakt op het rekeningnummer dat bij ons bekend is. Indien dit rekeningnummer niet correct is of u het bedrag op 1 februari 2016 nog niet ontvangen heeft, neemt u dan contact op met onze Klantenservice.

OV-fiets

De OV-fiets locatie verhuist per 2 december naar het Stationsplein 2. U kunt tot 2 december 12.00 uur op de tijdelijke locatie een OV-fiets huren of inleveren. Vanaf 2 december 12.00 uur kunt u voor een OV-fiets terecht in de nieuwe fietsenstalling aan het Stationsplein 2.

Meer informatie?

Vanaf 27 november 2015 kunt u met uw vragen terecht bij de beheerder van de nieuwe fietsenstalling. U kunt ook contact opnemen met NS Klantenservice via telefoonnummer 030-7515155 of via Twitter: @NS_online. We staan dag en nacht voor u klaar.