Hoofdnavigatie

Naar content

Eerste 24 uur gratis stallen bij station Utrecht Overvecht

Met ingang van 1 februari 2016 wordt het stallen van uw fiets in de bewaakte zelfservice stalling bij station Utrecht Overvecht aan de Tiberdreef iedere eerste 24 uur gratis. Het jaarabonnement wordt in prijs verlaagd naar € 55.


Makkelijk, veilig en droog uw fiets stallen

Rond station Utrecht Overvecht is een tekort aan fietsplekken en in de bewaakte zelfservice fietsenstalling aan de Tiberdreef is nog voldoende ruimte. Vanaf 1 februari stalt u uw fiets elke eerste 24 uur gratis in de bewaakte zelfservice fietsenstalling aan de Tiberdreef bij station Utrecht Overvecht. Uw fiets staat hier droog en veilig.

Na de eerste 24 uur betaalt u € 0,50 per dag met uw bankpas. Wilt u uw fiets langer stallen? Dan kunt u een jaarabonnement afsluiten voor € 55. U betaalt eenmalig € 20 borg voor een toegangspas tot de fietsenstalling. Hiermee kunt u snel de stalling in en uit.

Heeft u al een jaarabonnement?

Het jaarabonnement dat u heeft afgesloten voor de bewaakte zelfservice fietsenstalling bij station Utrecht Overvecht aan de Tiberdreef wordt vanaf 1 februari 2016 € 55 in plaats van € 105. U ontvangt het teveel betaalde bedrag voor uw jaarabonnement automatisch retour. Het restitutiebedrag wordt als volgt berekend: de resterende looptijd van uw huidige jaarabonnement wordt afgerond op hele maanden en gedeeld door 12 x € 50 (het jaartarief van € 105 min het nieuwe tarief van € 55).

Het eventueel uit te keren bedrag wordt binnen 6 weken na 1 februari 2016 automatisch overgemaakt op het rekeningnummer dat bij ons bekend is. Indien dit rekeningnummer niet correct is of u het bedrag op 1 april 2016 nog niet ontvangen hebt, neemt u dan contact op met onze Klantenservice.

Meer informatie?

U kunt contact opnemen met NS Klantenservice via telefoonnummer 030-7515155, via e-mail fietskluis@ns.nl of via Twitter @NS_online. We staan dag en nacht voor u klaar.