Hoofdnavigatie

Naar content

Onbewaakte fietsenstalling met service

Stations hebben verschillende soorten fietsenstallingen. Bij een onbewaakte fietsenstalling met service is een beheerder tijdens de openingstijden aanwezig.


Uw fiets stallen in een onbewaakte fietsenstalling met service

Bij een onbewaakte fietsenstalling met service is de beheerder tijdens openingstijden aanwezig. Vaak zijn in deze stallingen ook fietsreparatiepunten te vinden en kunt u er een OV-fiets huren. In sommige van deze onbewaakte stallingen kunt u ook uw bromfiets stallen. Raadpleeg Fietsvoorzieningen per station of dit ook op uw station kan.

Openingstijden

Geopend vanaf een kwartier voor de eerste trein tot en met een kwartier na de laatste trein.

Fietsreparaties

In de onbewaakte fietsenstallingen met service is een reparatiepunt aanwezig. Naast verkoop van nieuwe of tweedehands fietsen en fietsaccessoires kunt u hier uw fiets laten repareren. Voor gangbare reparaties geldt: “Fiets ‘s morgens vroeg gebracht, ‘s avonds klaar”. Raadpleeg Fietsvoorzieningen per station om te zien welke reparatievoorzieningen er op uw station zijn.

OV-fiets

In onbewaakte fietsenstallingen met service kunt u een OV-fiets huren.

Fiets gestolen / beschadigd

Fietsen worden in deze stalling niet bewaakt, stallen is op eigen risico.

Onbewaakte fietsplaatsen

Naast de onbewaakte fietsenstallingen van NS zijn er ook onbewaakte fietsplaatsen. De gemeente ontwikkelt deze vaak in samenwerking met de ProRail.