Hoofdnavigatie

Naar content

Fietsenstalling Heemstede-Aerdenhout

In de fietsenstalling Heemstede Aerdenhout kunt u uw fiets 14 dagen aaneengesloten gratis stallen. Vanaf dag 15 betaalt u € 0,50 per 24 uur.


Het nieuwe stallen bij fietsenstalling Heemstede Aerdenhout

Rond station Heemstede-Aerdenhout is een groot tekort aan gratis fietsenstallingsplaatsen. In de bewaakte fietsenstalling is nog wel voldoende ruimte. Om het gebruik van deze stalling te stimuleren, is deze gratis aangeboden door de gemeenten Heemstede en Bloemendaal, ProRail en NS. Hiermee hopen wij voor de korte termijn voldoende fietsplaatsen rond het station te bieden. Tegelijkertijd maken we plannen om in de toekomst nog meer fietsen rond het station te kunnen stallen.

Toegang tot de stalling

U heeft toegang tot de stalling met uw bankpas. Wanneer u regelmatig uw fiets stalt, is het aantrekkelijk om een toegangspas voor de stalling aan te vragen. U betaalt alleen een borg van € 20. Wanneer u de pas niet meer gebruikt, krijgt u de betaalde borg terug. U kunt de toegangspas online aanvragen.

Geen abonnement meer nodig

U heeft met uw bankpas gratis toegang tot de stalling. Als u een maand- of jaarabonnement had voor deze stalling, kunt u deze retourneren. Het teveel betaalde bedrag voor uw jaarabonnement dat nog niet is afgelopen, ontvangt u terug.

Heeft u vragen?

U kunt met uw vragen terecht bij de beheerder van de stalling. U kunt ook contact opnemen met NS Klantenservice via telefoonnummer 030 - 751 51 55. Of stel uw vraag via Twitter @NS_online. We staan dag en nacht voor u klaar.