Hoofdnavigatie

Naar content

Stallen in Amersfoort

Ook in 2016 is het stallen in Amersfoort bij de zelfservice stalling op het Piet Mondriaanplein en het Inputplein gratis.


Zelfservice stalling Amersfoort ook in 2016 gratis

Reizigers die met de fiets naar station Amersfoort en station Amersfoort Schothorst komen, kunnen ook in 2016 de fiets gratis stallen in de zelfservice stallingen op het Piet Mondriaanplein en het Inputplein. Deze service is met een jaar verlengd.

Toegangspas

U heeft een speciale toegangspas nodig om gebruik te kunnen maken van de gratis zelfservice stalling. Deze pas kunt u online of telefonisch aanvragen bij NS Klantenservice. Voor de toegangspas betaalt u eenmalig een borg van € 20. Na ontvangst van de borg ontvangt u uw pas.

Let op: bij het online aanvragen van uw toegangspas, worden de juiste kosten pas aan het eind van het proces berekend. Heeft u al een toegangspas voor de fietsenstalling, dan kunt u deze gewoon blijven gebruiken. De pas wordt automatisch met een jaar verlengd.

Terugdringen overlast

Bij de stations is een hoge parkeerdruk voor fietsen. Door de zelfservice stallingen op het Piet Mondriaanplein en Inputplein gratis te maken zullen meer reizigers gebruik maken van de stallingen en kunnen we samen met de gemeente Amersfoort de overlast van hinderlijk geparkeerde fietsen op het voorplein terugdringen.