Hoofdnavigatie

Naar content

Met uw OV-chipkaart uw fiets stallen

In de periode van 18 april t/m 6 juni 2017 worden de toegangszuilen van alle 45 bewaakte zelfservice stallingen omgebouwd, zodat u straks met uw OV-chipkaart makkelijk uw fiets kunt stallen. Tijdens de werkzaamheden kunt u gewoon gebruikmaken van de fietsenstalling.


Stalt u uw fiets voor een dag?

Zodra de werkzaamheden in de zelfservice stalling zijn afgerond, heeft u toegang tot de stalling met uw OV-chipkaart. U checkt met uw OV-chipkaart in bij de toegangszuil en checkt uit bij vertrek. U betaalt met uw betaalpas het geldende dagtarief.

Stal uw fiets nog sneller met Stallen op rekening. U betaalt dan niet meer in de stalling, maar maandelijks achteraf via automatische incasso. Dat stalt snel en makkelijk!

Stalt u uw fiets met een abonnement?

Heeft u een abonnement, dan wijzigt er voorlopig niets. U houdt uw witte toegangspas voor de kaartlezer op de display en kunt de stalling in en uit om uw fiets te stallen.

Vanaf 1 juli 2017 kunt u het jaarabonnement voor de Zelfservice stalling op uw persoonlijke OV-chipkaart zetten. U wordt hierover persoonlijk geïnformeerd. Zo kunt u straks ook met uw OV-chipkaart makkelijk uw fiets stallen.