Hoofdnavigatie

Naar content

Nieuwe fietsenstalling IJ-zijde A opent 2 mei

2 mei 2016 opent de nieuwe bewaakte fietsenstalling IJ-zijde A aan De Ruijterkade met 1.350 plekken. Tegelijkertijd sluit de Oost stalling om deze grondig te kunnen verbouwen.


Maandag 2 mei 2016 opent de nieuwe bewaakte fietsenstalling IJ-zijde A aan De Ruijterkade met 1.350 plekken. Voor deze stalling gelden dezelfde tarieven en openingstijden als de Oost-stalling. De nieuwe makkelijk uitschuifbare rekken zorgen ervoor dat u heel eenvoudig uw fiets bovenin kunt stallen. U kunt er ook terecht voor kleine fietsreparaties en OV-fiets.

De bewaakte fietsenstalling Oost sluit per 2 mei 2016 om deze grondig te kunnen verbouwen en uit te breiden naar 1.600 plekken. Als u uw fiets in de Ooststalling stalt kunt u deze tot donderdag 5 mei ophalen in de stalling. Fietsen die op vrijdag 6 mei nog in de Oost stalling staan worden door ons overgezet naar de nieuwe fietsenstalling IJ-zijde A aan De Ruijterkade.

Heeft u een abonnement voor de Oost stalling?

Als u een maand- of jaarabonnement heeft voor de Oost stalling kunt u deze ook gebruiken in de nieuwe bewaakte fietsenstalling IJ-zijde A aan De Ruijterkade. 

Heeft u een brommer, bakfiets, scooter of snorfiets?

Dan kunt u deze stallen op de aangewezen parkeerplaatsen (groene pijlen) op onderstaand kaartje. Dichtstbijzijnde fietsenstalling is IJ-zijde Oost en overdekt parkeren kan onder de OBA.

Meer weten?

De beheerder van de fietsenstalling geeft u graag meer informatie. U kunt ook contact opnemen met NS Klantenservice via telefoonnummer 030-7515155 of via Twitter @NS_online. Zij zijn 24 uur per dag bereikbaar.