Hoofdnavigatie

Naar content

Eerste 24 uur gratis stallen bij station Harderwijk

Maandag 12 september opent de nieuwe bewaakte fietsenstalling aan het Stationsplein in Harderwijk met 1.600 plekken. In deze fietsenstalling kunt u uw fiets elke eerste 24 uur gratis stallen met uw OV-chipkaart. Zo wordt het stallen nóg makkelijker!


Het jaarabonnement is in prijs verlaagd en kost € 75. U kunt deze vanaf 12 september bij de beheerder in de nieuwe stalling kopen. Ook voor het huren van een OV-fiets kunt u er terecht.

Heeft u nog geen OV-chipkaart? Als u geen OV-chipkaart heeft, krijgt u een gratis leenpas bij de beheerder van de stalling. Deze leenpas levert u weer in bij de beheerder als u de stalling met uw fiets verlaat.

Kies uw manier van stallen

Dagstallen

Voor één of enkele dagen uw fiets stallen: u checkt uw fiets met uw OV-chipkaart eenvoudig in bij het incheckpunt en stalt uw fiets. Wanneer u uw fiets ophaalt, checkt u uw fiets uit bij de beheerder. Vanaf het moment dat u uw fiets incheckt, stalt u de eerste 24 uur gratis. Daarna betaalt u het tarief van € 1,25 per 24 uur bij de beheerder met een pinbetaling of via Stallen op rekening, waarmee u maandelijks achteraf via factuur betaalt.

U kunt zich hier gratis registreren voor Stallen op rekening.

Jaarabonnement

U koopt voor maar € 75 bij de beheerder in de fietsenstalling een jaarabonnement. U krijgt vervolgens een abonnementssticker op uw fiets waarmee u de rest van het jaar onbeperkt kunt stallen zonder in en uit te checken.

Voordelen

  • Snel en eenvoudig uw fiets stallen en weer ophalen
  • Gegarandeerd plek
  • Een jaar lang onbeperkt stallen voor maar € 75 

Restitutie huidige abonnement

Het jaarabonnement dat u heeft afgesloten voor de zelfservice fietsenstalling Harderwijk eindigt automatisch per 16 september 2016. Het eventueel door u teveel betaalde bedrag ontvangt u vervolgens van ons retour. Het restitutiebedrag berekenen we als volgt: de resterende looptijd van uw huidige jaarabonnement wordt afgerond op hele maanden en gedeeld door 12 x € 105. Het uit te keren bedrag wordt binnen 8 weken ná 16 september 2016 automatisch overgemaakt op het rekeningnummer dat bij ons bekend is. Als u het bedrag op 1 december a.s. nog niet ontvangen heeft, neemt u dan contact op met onze Klantenservice.

De speciale toegangspas die u nu gebruikt, heeft u in de nieuwe fietsenstalling niet meer nodig. De € 20 borg die u voor deze pas heeft betaald, ontvangt u retour als u de toegangspas naar ons terug stuurt (NS Klantenservice afdeling NS Fiets, Postbus 2572, 3500 GN Utrecht).

Verhuizing

U kunt uw fiets tot 16 september ophalen uit de huidige fietsenstalling en deze verplaatsen naar de nieuwe stalling aan het Stationsplein. Bent u niet in de gelegenheid om uw fiets zelf te verhuizen naar de nieuwe fietsenstalling, dan doen wij dit op 17 september 2016 voor u.

Heeft u nog vragen?

We helpen u graag verder. U kunt contact opnemen met NS Klantenservice via telefoonnummer 030-7515155 of via het contactformulier Fietsenstalling. We staan dag en nacht voor u klaar.