Hoofdnavigatie

Naar content

Fietsenstalling Leeuwarden

Met ingang van dinsdag 17 mei is het mogelijk om uw fiets te stallen met uw OV-chipkaart. Nog steeds geldt: bij de bewaakte fietsenstalling van station Leeuwarden is het dagstallen de eerste 24 uur gratis. Hiermee maken we het stallen van uw fiets nóg gemakkelijker. Heeft u een jaarabonnement, dan wijzigt er niets.


Kies uw manier van stallen

Dagstallen

Voor één of enkele dagen uw fiets stallen: u checkt uw fiets met uw OV-chipkaart eenvoudig in bij de beheerder van de stalling. Wanneer u uw fiets ophaalt, checkt u uw fiets uit bij de beheerder. Vanaf het moment dat u uw fiets incheckt, stalt u de eerste 24 uur gratis. Daarna betaalt u het tarief van € 0,50 per 24 uur. Heeft u nog geen OV-chipkaart? Haal dan bij de beheerder een tijdelijke leenpas.

Stallen op rekening

Heeft u een OV-fietsabonnement of mobiliteitskaart (bijvoorbeeld NS Business Card) dan hoeft u zich niet te registreren en kunt u direct gebruikmaken van Stallen op rekening. U checkt met uw OV-chipkaart in en uit bij de beheerder. U betaalt het dagtarief ná 24 uur: € 0,50 per 24 uur, achteraf via automatische incasso. Alle transacties staan op uw maandelijkse factuur.

Heeft u geen OV-fietsabonnement, maar wel een OV-chipkaart? Dan kunt u zich hier gratis registreren voor Stallen op rekening.

Voordelen

  • Eenvoudig uw fiets stallen en weer ophalen

  • Al uw transacties online bekijken

  • Achteraf betalen via automatische incasso

Jaarabonnement

U kunt in de fietsenstalling bij de beheerder een jaarabonnement kopen voor € 55. U krijgt vervolgens een abonnementssticker op uw fiets, waarmee u de rest van het abonnementsjaar onbeperkt kunt stallen zonder in en uit te checken.

Voordelen

  • Snel en eenvoudig uw fiets stallen en weer ophalen

  • Een jaar lang onbeperkt stallen voor maar € 55