Hoofdnavigatie

Naar content

Fietsenstalling station Zwolle

Rond station Zwolle is een tekort aan gratis fietsparkeerplekken. In de bewaakte zelfservice fietsenstalling Zuid aan de Koggelaan is nog ruimte. Met ingang van 1 december 2015 wordt het dagstallen in de bewaakte zelfservice stalling bij station Zwolle de eerste 24 uur gratis en het jaarabonnement in prijs verlaagd naar € 55.


Makkelijk, veilig en droog uw fiets stallen

Vanaf 1 december stalt u uw fiets elke eerste 24 uur gratis in de bewaakte zelfservice fietsenstalling bij station Zwolle. Uw fiets staat hier droog en veilig.

De fietsenstalling Zuid aan de Koggelaan is open van de eerste tot en met de laatste trein. Er is cameratoezicht en via de intercom kunt u persoonlijk contact maken met een medewerker van de klantenservice.

De eerste 24 uur stallen is gratis en daarna betaalt u € 0,50 per dag met uw bankpas. Wilt u uw fiets langer stallen? dan kunt u een jaarabonnement afsluiten voor € 55. U betaalt eenmalig € 20 borg voor een toegangspas tot de fietsenstalling. Hiermee kunt u snel de stalling in en uit.

U heeft al een jaarabonnement?

Het jaarabonnement is vanaf 1 december 2015 € 55 in plaats van € 105. U ontvangt het teveel betaalde bedrag automatisch retour. Dit bedrag wordt binnen 6 weken ná 1 december 2015 automatisch naar uw bankrekening overgemaakt.

Het restitutiebedrag wordt als volgt berekend: de resterende looptijd van uw huidige jaarabonnement afgerond op hele maanden gedeeld door 12 x € 50 (het jaartarief van € 105 min het nieuwe tarief van € 55).

Het eventueel uit te keren bedrag wordt automatisch overgemaakt op het rekeningnummer dat bij ons bekend is. Indien dit rekeningnummer niet correct is of u het bedrag op 1 februari 2016  nog niet ontvangen hebt, neemt u dan contact op met onze Klantenservice.

Meer informatie?

U kunt contact opnemen met NS Klantenservice via telefoonnummer 030-7515155, via e-mail fietskluis@ns.nl of via Twitter @NS_online. We staan dag en nacht voor u klaar.