Hoofdnavigatie

Naar content

Internationaal reizen op rekening

U kunt internationaal reizen op rekening met uw NS-Business Card. Boek uw reis eenvoudig via Mijn NS Zakelijk.


Internationaal reizen met de NS-Business Card

De voordelen

Met de NS-Business Card reist u op rekening met bijvoorbeeld Thalys naar Parijs en Brussel of met ICE International naar Frankfurt of Dusseldorf. Maar u kunt ook op de  binnenlandse trajecten van de treinen van NS International reizen, met uitzondering van Thalys.

  • Snel en eenvoudig internationale treintickets boeken
  • Geen aanschaf- en abonnementskosten
  • Achteraf betalen met 1 overzichtelijke factuur

Internationale reizen boeken in Mijn NS Zakelijk

  • Log in in Mijn NS Zakelijk
  • Klik op internationale reis boeken onder 'Direct regelen'
  • U wordt automatisch doorgelinkt naar de website van NS International
  • Zoek en boek hier uw volledige treinreis, vanaf uw opstapstation in Nederland tot uw eindbestemming in het buitenland
  • U ontvangt direct uw treinticket per mail om zelf uit te printen

Reizen met internationaal ticket

Wanneer u de gehele reis via Mijn NS Zakelijk boekt, dan hoeft u met uw NS-Business Card niet in en uit te checken op het binnenlandse traject. Uw internationale treinticket is ook geldig op het binnenlandse traject van uw reis naar het vertrekstation van uw internationale trein.

Heeft u uw internationale reis vanaf het vertrekstation van de internationale trein geboekt en maakt u hiervoor nog een binnenlandse reis? Dan checkt u op het binnenlandse traject in en uit met uw NS-Business Card. Vanaf het vertrekstation van uw internationale trein reist u vervolgens verder met uw internationale treinticket. Wij raden u aan om de gehele reis via Mijn NS Zakelijk te boeken, zodat u onderweg niet in en uit hoeft te checken.

Toestemming van uw werkgever

De deur-tot-deurdienst Internationaal reizen kan door de werkgever aan- of uitgezet worden voor alle werknemers, een selecte groep of op persoonsniveau. Wanneer in Mijn NS Zakelijk, onder 'Direct regelen‘ de optie internationale reizen boeken’ getoond wordt, dan kunt u een internationaal treinticket boeken met uw NS-Business Card. Is ‘Internationaal reizen boeken’ nog niet zichtbaar? Vraag dan aan de contactpersoon voor NS binnen uw bedrijf of hier toestemming voor gegeven kan worden. Dit is afhankelijk van de voorwaarden binnen uw bedrijf.

Daarnaast dient u zelf eenmalig toestemming te geven voor het delen van uw NS-Business Cardgegevens met onze deur-tot-deurpartners. Dit doet u via Mijn NS Zakelijk of via ns.nl/mijnnszakelijk/voorkeureninstellen.