Main navigation

Go to content

Werk aan het spoor Arnhem - Nijmegen - Tiel

Van donderdag 28 tot en met zondag 31 juli worden er spoorwerkzaamheden verricht tussen Arnhem en Nijmegen en tussen Arnhem en Tiel die invloed kunnen hebben op uw treinreis. Tussen Arnhem en Elst vernieuwt ProRail 4 kilometer spoor en tevens wordt er groot onderhoud gepleegd aan het spoorviaduct Hezelpoort in Nijmegen. Op station Elst worden nieuwe perronkappen geplaatst, perrons worden aangepast en in Elst wordt er gewerkt aan de overwegbeveiliging.


Gevolgen voor uw reis

Donderdag 28 tot en met zondag 31 juli   

Arnhem - Nijmegen

Op het traject Arnhem – Nijmegen is er geen treinverkeer mogelijk. Er rijden NS-Snel- en Stopbussen in plaats van treinen. Houdt u rekening met een extra reistijd van 15 tot 30 minuten.

Arnhem - Tiel

Op het traject Arnhem – Tiel is er geen treinverkeer mogelijk. Er rijden Arriva-Stopbussen tussen Tiel en Elst in plaats van treinen. Houdt u rekening met een extra reistijd van 15 tot 30 minuten.

Van en naar station Elst

In verband met de verbouwing van station Elst kan het vervangend busvervoer helaas niet bij het station stoppen. Daarom stoppen de bussen op een carpoolplaats langs de A325. U kunt gebruikmaken van een pendelbusje dat tussen station Elst en deze carpoolplaats rijdt. Op de carpoolplaats kunt u overstappen op de Arriva-Stopbus richting Tiel of de NS-Stopbus richting Arnhem of Nijmegen. Bij de bussen checkt u met uw OV-chipkaart in of uit bij de vervoerder waar u gebruik van maakt. 

Indien u van of naar station Elst reist, houdt u dan rekening met een extra reistijd van 15 minuten bovenop de eerder vermelde extra reistijd van 15 tot 30 minuten.

Omreisadviezen

Reist u tussen Nijmegen – Utrecht Centraal, dan adviseren we u om te reizen via ‘s-Hertogenbosch

Geldig vervoerbewijs

Als u gebruikmaakt van de bussen, heeft u een geldig vervoerbewijs nodig. Met een OV-chipkaart reist u met het vervangend busvervoer net zoals met de trein. U checkt in bij de start van uw reis, ook indien uw reis start met een bus. Op uw station van bestemming checkt u weer uit met uw OV-chipkaart.

Plan uw reis

In de NS Reisplanner ziet u vanaf 10 dagen voor reisdatum wat deze werkzaamheden voor uw reis betekenen. Kijkt u kort voor vertrek nogmaals voor het meest actuele reisadvies.

Achtergrondinformatie

Wilt u meer informatie over de werkzaamheden van ProRail? Kijk dan op www.prorail.nl/vernieuwt