Hoofdnavigatie

Naar content

Dienstregeling 2016

Vanaf maandag 10 oktober 2016 zijn voor een aantal treinen de tijden en/of sporen gewijzigd. Plan nu uw reis in de Reisplanner. Dit is vooral van belang als u 's avonds gebruik maakt van de laatste verbinding naar uw bestemming.


Nieuw dienstregeling

Vanaf 11 december 2016 gaat de nieuwe dienstregeling in. De dienstregeling, die voor het laatst ingrijpend is gewijzigd in 2007, is volledig opnieuw ontworpen. Voor bijna iedereen verandert iets: van kleine wijzigingen in vertrektijden tot andere routes en aansluitingen. De wijzigingen kunt u nu al opzoeken in de NS Reisplanner.

Aanpassingen in de dienstregeling vanaf 10 oktober 2016:

Stations Groningen, Groningen Europark, Haren, Assen, Beilen, Hoogeveen, Meppel

De Sprinters naar Zwolle vertrekken 1 minuut eerder.

Stations Zutphen, Brummen, Dieren, Rheden, Velp, Arnhem Presikhaaf, Arnhem Velperpoort

De Sprinters naar Nijmegen vertrekken 1 minuut eerder.

Stations ’s-Hertogenbosch, ’s-Hertogenbosch-Oost, Rosmalen, Oss West, Oss, Ravenstein, Wijchen, Nijmegen Dukenburg, Nijmegen Goffert

De Sprinters naar Nijmegen vertrekken 1 minuut eerder.

Stations Arnhem Zuid, Elst, Nijmegen Lent

De eerste Intercity naar Nijmegen rijdt op zondag niet meer. 

De eerste Sprinter op zondag vertrekt uit Arnhem Zuid om 07.13 uur, uit Elst om 07.17 uur en uit Nijmegen Lent om 07.22 uur.

Ga goed voorbereid op reis!

Raadpleeg de Reisplanner voor exacte vertrek- en aankomsttijden en een compleet reisadvies vanaf huis tot aan de eindbestemming van uw reis, of vraag één van onze medewerkers een persoonlijk reisadvies op maat.

Meer informatie

Wij helpen u graag verder. Stel uw vraag op het NS Serviceforum, via Twitter @NS_online of neem contact op met NS Klantenservice.