Hoofdnavigatie

Naar content

Werkzaamheden Arnhem – Nijmegen / Tiel

Van woensdag 1 tot en met vrijdag 3 maart voert ProRail werkzaamheden uit aan het spoor tussen Elst en Nijmegen. Deze werkzaamheden hebben invloed op uw treinreis tussen Arnhem Centraal - Nijmegen en Arnhem Centraal - Tiel.


Gevolgen voor uw reis

Arnhem Centraal - Nijmegen

Op het traject Arnhem - Nijmegen is geen treinverkeer mogelijk. Er rijden NS-Snel- en Stopbussen in plaats van treinen. De extra reistijd bedraagt 15 tot 30 minuten.

Arnhem Centraal - Tiel

Op het traject Arnhem – Tiel is geen treinverkeer mogelijk. Er rijden Arriva-Stopbussen tussen Elst en Tiel. Op station Elst stapt u over op een NS-Bus. De extra reistijd bedraagt 60 minuten.

Omreisadviezen

Reist u tussen Nijmegen - Utrecht Centraal, dan adviseren we u om te reizen via ‘s-Hertogenbosch.

Planning 2017

Er zijn in 2017 nog een aantal weekenden waarin ProRail werkzaamheden uitvoert op dit traject:

  • zaterdag 25 en zondag 26 maart
  • vrijdag 28 tot en met zondag 30 april

Meer informatie

Geldig vervoerbewijs

Als u gebruik maakt van de bussen, heeft u een geldig NS-vervoerbewijs nodig. Met een OV-chipkaart reist u met het vervangend busvervoer net zoals met de trein. U checkt in bij de start van uw reis, ook als u reis start met een bus. Op het station van uw bestemming checkt u weer uit met uw OV-chipkaart. 

Plan uw reis

In de NS Reisplanner ziet u vanaf 10 dagen voor reisdatum wat deze werkzaamheden voor uw reis betekenen. Kijkt u kort voor vertrek nogmaals voor het meest actuele reisadvies.

Achtergrondinformatie

Wilt u meer informatie over de werkzaamheden van ProRail? Kijk dan op www.prorail.nl/vernieuwt