Hoofdnavigatie

Naar content

Den Haag Centraal / Rotterdam Centraal - Dordrecht - Breda

Op het traject Den Haag Centraal - Breda rijden er tussen 19 december 2016 en 7 januari 2017 minder treinen omdat er testritten worden uitgevoerd met een Intercity over de Hogesnelheidslijn. Deze Intercity gaat vanaf 23 januari 2017 rijden op dit traject. Bekijk wat dit voor uw reis betekent of plan uw reis in de NS Reisplanner.


Maandag 19 december tot en met vrijdag 6 januari

De wijzigingen in de dienstregeling zijn:

  • Tussen Den Haag HS en Rotterdam Centraal rijden 4 in plaats van 6 Intercity‘s per uur.
  • Tussen Rotterdam Centraal en Breda rijdt de Intercity direct als gebruikelijk via de Hogesnelheidslijn. Er rijden geen andere Intercity’s via de Hogesnelheidslijn.
  • Tussen Dordrecht en Breda vertrekken Intercity‘s op andere tijden. 
  • Er rijdt een extra Intercity tussen Den Haag HS en Breda via Rotterdam Centraal en Dordrecht. Wij adviseren u indien mogelijk om van deze Intercity gebruik te maken.

Houd rekening met een extra reistijd tot 15 tot 30 minuten en met treinen die drukker zijn dan gebruikelijk, vooral in de spits. 

Let op: in deze periode rijden er minder treinen omdat er testritten worden uitgevoerd met een Intercity tussen Den Haag Centraal en Breda over de Hogesnelheidslijn. Deze Intercity gaat vanaf 23 januari rijden op dit traject.

Plan uw reis

In de NS Reisplanner ziet u vanaf 10 dagen voor reisdatum wat deze werkzaamheden voor uw reis betekenen. Kijkt u kort voor vertrek nogmaals voor het meest actuele reisadvies.