Hoofdnavigatie

Naar content

Werkzaamheden aan Moerdijkbrug

Door ingelaste herstelwerkzaamheden aan het spoor op de Moerdijkbrug is er van woensdag 13 april tot en met vrijdag 15 april geen treinverkeer mogelijk tussen Dordrecht en Lage Zwaluwe.


NS-bussen in plaats van treinen

  • tussen Zwijndrecht en Lage Zwaluwe
  • tussen Dordrecht en Lage Zwaluwe
  • tussen Dordrecht en Dordrecht Zuid

Wanneer u reist vanuit Rotterdam naar Lage Zwaluwe of Roosendaal, dan neemt u de NS-Snelbus vanuit Zwijndrecht naar Lage Zwaluwe. Alle treinen stoppen op station Zwijndrecht.

Reist u vanuit Breda of Roosendaal naar Dordrecht of Zwijndrecht, dan neemt u in Lage Zwaluwe de NS-Snelbus naar Dordrecht of Zwijndrecht.

Omreisadviezen

  • Reist u tussen Den Haag en Tilburg/Eindhoven, dan kunt u via Utrecht en ’s-Hertogenbosch reizen.
  • Reist u tussen Rotterdam en Breda, dan kunt u de Intercity direct nemen. De Intercity direct is toeslagvrij tussen Rotterdam en Breda. Houdt u er rekening mee dat het, vooral tijdens de spits, extra druk kan zijn in de Intercity direct. 

Extra reistijd

Houdt u rekening met een extra reistijd van 30 tot 60 minuten.

Geld terug bij vertraging

De herstelwerkzaamheden aan de Moerdijkbrug waren onvoorzien. We hebben u dan ook pas kort van tevoren kunnen informeren. 

Daarom is de regeling Geld terug bij vertraging bij deze werkzaamheden van toepassing, ten opzichte van de normale dienstregeling. Loopt u, ten gevolge van de werkzaamheden aan de Moerdijkbrug, vertraging op, dan kunt u via het reguliere proces geld terug bij vertraging aanvragen.

Internationaal

  • De Thalys rijdt normaal.
  • Intercity Brussel rijdt niet tussen Amsterdam Centraal en Roosendaal.

Omreisadvies

Wilt u naar Roosendaal reizen, neem dan eerst de IC direct naar Breda en stap daar over naar Roosendaal.