Hoofdnavigatie

Naar content

Werkzaamheden bij Schiphol Airport

In 2016 voert ProRail spoorvernieuwingen voor u uit rond Schiphol die invloed kunnen hebben op uw treinreis. Een goede bereikbaarheid van Schiphol is belangrijk voor de duurzame ontwikkeling van de luchthaven als economisch centrum. Vernieuwing van de spoorverbindingen is noodzakelijk om in de toekomst meer treinverkeer van en naar Schiphol mogelijk te maken.


Planning werkzaamheden

In de onderstaande periode staan werkzaamheden gepland rond Schiphol Airport die gevolgen kunnen hebben voor uw treinreis. Op deze pagina houden we u op de hoogte en volgt er binnenkort meer informatie.

  • Zaterdag 12 en zondag 13 november: Schiphol Airport – Amsterdam Sloterdijk en Schiphol Airport – Diemen Zuid / Amsterdam Bijlmer ArenA.

Meer informatie

Geldig vervoerbewijs

Als u gebruikmaakt van de NS-bus, heeft u een geldig NS-vervoerbewijs nodig. Met een OV-chipkaart reist u met het vervangend busvervoer net zoals met de trein. U checkt in bij de start van uw reis, ook indien uw reis start met een bus. Op uw station van bestemming checkt u weer uit met uw OV-chipkaart.

Plan uw reis

In de NS Reisplanner ziet u vanaf 10 dagen voor reisdatum wat deze werkzaamheden voor uw reis betekenen. Kijkt u kort voor vertrek nogmaals voor het meest actuele reisadvies.

Meer weten over reizen tijdens werkzaamheden

Achtergrondinformatie

Wilt u meer informatie over de werkzaamheden van ProRail? Kijk dan op prorail.nl/schiphol