Hoofdnavigatie

Naar content

Werkzaamheden Den Haag / Rotterdam - Dordrecht - Breda

Tot en met 22 januari vernieuwt ProRail de sporen in de Willemsspoortunnel bij Rotterdam. Ook vinden er werkzaamheden plaats op de perrons van stations Rotterdam Blaak en Rotterdam Zuid.


Planning 2017

Sinds 23 januari 2017 hebben reizigers op het traject Den Haag / Rotterdam - Breda - Eindhoven een extra overstap op station Breda. Hierdoor zijn reizigers tot 9 minuten sneller dan in de dienstregeling van 2016. In de loop van 2017 rijdt NS over de Hogesnelheidslijn rechtstreeks tussen Den Haag en Eindhoven. Reizigers zijn hierdoor tot 11 minuten sneller.

Meer informatie

Geldig vervoerbewijs

Als u gebruik maakt van de NS-bus, heeft u een geldig NS-vervoerbewijs nodig. Met een OV-chipkaart reist u met het vervangend busvervoer net zoals met de trein. U checkt in bij de start van uw reis, ook als uw reis start met een bus. Op uw station van bestemming checkt u weer uit met uw OV-chipkaart. 

Let op: maakt u gebruik van een vervangend vervoer van de RET? Dan heeft u een geldig RET-vervoerbewijs nodig. Als u gebruik moet maken van vervangend vervoer van de RET dan vergoedt NS de extra kosten t.o.v. de kosten die u zou maken als u met NS had gereisd. We vragen u hiervoor contact op te nemen met NS Klantenservice.

Waar vertrekken de NS-bussen?

  • Rotterdam Alexander: Prins Alexanderlaan
  • Schiedam Centrum: Parallelweg (achterzijde station)
  • Zwijndrecht: W. Parallelweg

Plan uw reis

In de NS Reisplanner ziet u vanaf 10 dagen voor reisdatum wat deze werkzaamheden voor uw reis betekenen. Kijk kort voor vertrek nogmaals voor het meest actuele reisadvies.

Achtergrondinformatie

Wilt u meer informatie over de werkzaamheden van ProRail? Kijk dan op prorail.nl/vernieuwt