Hoofdnavigatie

Naar content

Werkzaamheden Den Haag / Rotterdam - Dordrecht - Breda

ProRail vernieuwt van 3 tot en met 18 december en van 7 tot en met 22 januari de sporen in de Willemsspoortunnel bij Rotterdam. Ook vinden er werkzaamheden plaats op de perrons van stations Rotterdam Blaak en Rotterdam Zuid. Tussen 19 december en 7 januari rijden er minder treinen omdat er testritten worden uitgevoerd met een Intercity tussen Den Haag Centraal en Breda over de Hogesnelheidslijn. Deze Intercity gaat vanaf 23 januari rijden op dit traject.


Gevolgen voor uw reis

U kunt hieronder de gevolgen voor uw reis per periode bekijken:

De informatie op deze pagina wordt regelmatig ververst als er nieuwe of aanvullende informatie beschikbaar is. 

Planning 2017

Vanaf 23 januari 2017 hebben reizigers op het traject Den Haag / Rotterdam - Breda - Eindhoven een extra overstap op station Breda. Hierdoor zijn reizigers tot 9 minuten sneller dan in de dienstregeling van 2016. In de loop van 2017 rijdt NS over de Hogesnelheidslijn rechtstreeks tussen Den Haag en Eindhoven. Reizigers zijn hierdoor tot 11 minuten sneller.

Meer informatie

Geldig vervoerbewijs

Als u gebruik maakt van de NS-bus, heeft u een geldig NS-vervoerbewijs nodig. Met een OV-chipkaart reist u met het vervangend busvervoer net zoals met de trein. U checkt in bij de start van uw reis, ook als uw reis start met een bus. Op uw station van bestemming checkt u weer uit met uw OV-chipkaart. 

Let op: maakt u gebruik van een vervangend vervoer van de RET? Dan heeft u een geldig RET-vervoerbewijs nodig. 

Waar vertrekken de NS-bussen?

  • Rotterdam Alexander: Prins Alexanderlaan
  • Schiedam Centrum: Parallelweg (achterzijde station)
  • Zwijndrecht: W. Parallelweg

Plan uw reis

In de NS Reisplanner ziet u vanaf 10 dagen voor reisdatum wat deze werkzaamheden voor uw reis betekenen. Kijk kort voor vertrek nogmaals voor het meest actuele reisadvies.

Achtergrondinformatie

Wilt u meer informatie over de werkzaamheden van ProRail? Kijk dan op prorail.nl/vernieuwt