Hoofdnavigatie

Naar content

Makkelijker van en naar station

Kunt u niet zelfstandig van en naar het station reizen? De deeltaxi, Valys en speciaal taxivervoer helpen u daarbij.


Soorten taxi’s die u van en naar het station brengen

Pak de NS Zonetaxi

De NS Zonetaxi brengt u vlot en comfortabel van en naar het station. Het aantal stations dat deze service biedt, groeit.

 

Stap in de deeltaxi

De deeltaxi brengt u vlot en comfortabel van en naar het station en sluit goed aan op treintijden. Steeds meer stations bieden deeltaxi’s. Aanbieders van deeltaxi's opereren in hun eigen regio onder verschillende namen. De voorwaarden en prijzen zijn niet overal gelijk.

Maak gebruik van de Valys

De Valys is bedoeld voor bestemmingen, verder dan 5 OV-zones van uw woonadres. U heeft een Valys-pas nodig om hiermee te  mogen reizen. Deze kunt u aanvragen als u recht heeft op WVG-vervoer, een WVG-rolstoel, scootmobiel of een gehandicaptenparkeerplaats van de gemeente. Bel voor meer informatie 0900 - 9630 (€ 0,05 per minuut), van 6.00 's morgens tot 1.00 uur 's nachts of bezoek Valys.

Met speciaal taxivervoer van en naar het station

In veel plaatsen kunt u gebruikmaken van Collectief Vraagafhankelijk Vervoer. Dit sluit aan op uw treinreis. Voor informatie waar dit vervoer wordt aangeboden en wat de voorwaarden zijn, belt u 0900 - 9292 (€ 0,70 per minuut)