Klik op http://m.ns.nl voor de mobiele versie van de NS site.

Actualiteiten

Werk aan het spoor bij Schiphol

ProRail werkt al geruime tijd aan uitbreiding en verbetering van de infrastructuur rondom Schiphol. Een goede bereikbaarheid van Schiphol is belangrijk voor de duurzame ontwikkeling van de luchthaven als economisch centrum. Vernieuwing van de spoorverbindingen is noodzakelijk om in de toekomst meer treinverkeer van en naar Schiphol mogelijk te maken.

In het weekend van 6 en 7 december is er door werkzaamheden aan het spoor rondom Schiphol beperkt tot geen treinverkeer mogelijk op het traject Schiphol -  Amsterdam Lelylaan - Amsterdam Sloterdijk. Daarnaast zijn er dit weekend werkzaamheden aan het spoor rondom Den Haag.

Gevolgen voor uw reis
Om de werkzaamheden goed en veilig uit te kunnen voeren, rijden er weinig tot geen treinen van en naar Schiphol.

  • Reizigers voor de richting Amsterdam Centraal kunnen met de trein naar Duivendrecht reizen en daar overstappen op de trein naar Amsterdam Centraal.
  • Reizigers voor de richting Amsterdam Sloterdijk en Amsterdam Lelylaan kunnen met de trein naar station Amsterdam Zuid en vanaf daar met de metro verder reizen.
  • Reizigers voor de richting Den Haag HS kunnen omreizen via Den Haag Centraal.

Houdt u rekening met een extra reistijd van ongeveer 20 minuten.

Plan uw reis
In de NS Reisplanner ziet u vanaf 10 dagen voor reisdatum wat deze werkzaamheden voor uw reis betekenen. Kijkt u kort voor vertrek nogmaals voor het meest actuele reisadvies.

Actuele informatie
De informatie op deze pagina wordt regelmatig ververst als er nieuwe of aanvullende informatie beschikbaar is. Voor meer informatie over de werkzaamheden van ProRail kunt u terecht op prorail.nl/ovsaal.


Werk aan het spoor bij Zwolle

Station Zwolle is een belangrijk OV-knooppunt. ProRail werkt daarom al geruime tijd aan de verbetering en uitbreiding van het station en het spoor. Deze werkzaamheden kunnen invloed hebben op het treinverkeer. 

Planning 2014
De eerder aangekondigde werkzaamheden rondom Zwolle in het weekend van 22 en 23 november gaan niet door.

Op zaterdag 13 december zullen er werkzaamheden plaatsvinden op het traject Zwolle - Raalte. De gehele dag rijden er bussen in plaats van treinen op dit traject.

Planning 2015
In 2015 zullen er in verschillende perioden werkzaamheden aan het spoor rondom Zwolle plaatsvinden. De planning is (onder voorbehoud):

  • zaterdag 4 t/m maandag 6 april 
  • zaterdag 4 t/m zondag 19 juli 
  • zondag 26 juli t/m zondag 2 augustus 
  • maandag 10 t/m zondag 16 augustus 
  • zaterdag 17 t/m vrijdag 23 oktober 

Tijdens deze werkzaamheden is er beperkt tot geen treinverkeer mogelijk van en naar Zwolle.  

Actuele informatie
De informatie op deze pagina wordt regelmatig ververst als er nieuwe of aanvullende informatie beschikbaar is. Wilt u meer informatie over de werkzaamheden van ProRail, kijkt u dan op www.prorail.nl/zwolle .


Reisinformatie actualiteiten

Eenmaal onderweg checkt u de laatste reisadviezen eenvoudig via uw mobieltje op (zonder www)  http://mobiel.ns.nl  of download de Reisplanner Extra.

Printen

Sluit dit menu