Klik op http://m.ns.nl voor de mobiele versie van de NS site.

Werk aan het spoor bij SchipholWeekend 10 en 11 mei

 

ProRail werkt al geruime tijd aan uitbreiding en verbetering van de infrastructuur rondom Schiphol. Een goede bereikbaarheid van Schiphol is belangrijk voor de duurzame ontwikkeling van de luchthaven als economisch centrum. Vernieuwing van de spoorverbindingen zijn noodzakelijk om in de toekomst meer treinverkeer van en naar Schiphol mogelijk te kunnen maken. 

Zaterdag 10 en zondag 11 mei 

In het weekend van 10 en 11 mei 2014 wordt door ProRail gewerkt aan het spoor rondom Schiphol. Houdt u rekening met een extra reistijd van 15 tot 30 minuten. Er rijden geen treinen tussen:

  • Schiphol en Amsterdam Zuid
  • Schiphol en Amsterdam RAI
  • Schiphol en Diemen Zuid

Op deze trajecten kunt u gebruik maken van NS-Stopbussen. Reist u tussen Schiphol en Weesp, dan kunt u het beste omreizen via Amsterdam Centraal. Vanuit de overige richtingen blijft Schiphol bereikbaar per trein. 

Geldig vervoerbewijs
U kunt gebruik maken van de NS-bussen op vertoon van uw NS-vervoerbewijs. Dat kan zowel met papieren kaartjes als met een OV-chipkaart. Stapt u met een OV-chipkaart over van de trein op de NS-bus of andersom, dan hoeft u niet apart in en uit te checken. 

Planning 2014
Er zijn na het weekend van mei nog 5 weekenden gepland waarin werkzaamheden invloed hebben op het treinverkeer. De planning is (onder voorbehoud):  

  • zaterdag 21 en zondag 22 juni
  • zaterdag 28 en zondag 29 juni
  • zaterdag 19 en zondag 20 juli
  • zaterdag 6 en zondag 7 september
  • zaterdag 22 en zondag 23 november

Plan uw reis 
Vanaf 10 dagen voor vertrek ziet u in de Reisplanner wat de exacte gevolgen zijn voor uw reis en hoe lang u onderweg bent. Kijkt u voor actuele reisinformatie kort voor vertrek nogmaals in de planner. Onderweg vindt u uw reisinformatie op m.ns.nl of in de Reisplanner Xtra.

Actuele informatie
De informatie op deze pagina wordt regelmatig ververst als er nieuwe of aanvullende informatie beschikbaar is.Printen

Sluit dit menu