Klik op http://m.ns.nl voor de mobiele versie van de NS site.

Werk aan het spoor bij SchipholWeekend 1 en 2 november 2014

 

ProRail werkt al geruime tijd aan uitbreiding en verbetering van de infrastructuur rondom Schiphol. Een goede bereikbaarheid van Schiphol is belangrijk voor de duurzame ontwikkeling van de luchthaven als economisch centrum. Vernieuwing van de spoorverbindingen is noodzakelijk om in de toekomst meer treinverkeer van en naar Schiphol mogelijk te kunnen maken. In het weekend van 1 en 2 november zijn er werkzaamheden in de Schipholtunnel.

Gevolgen voor uw reis
Op zaterdag 1 en zondag 2 november rijden er geen treinen tussen Amsterdam Sloterdijk - Amsterdam Lelylaan - Schiphol. 

Reisadviezen:

  • Vanaf Schiphol naar Amsterdam Centraal v.v. reist u het snelst via station Duivendrecht. Reist u vanaf Amsterdam Centraal naar Schiphol, dan kunt u gebruikmaken van Intercity direct.
  • Is uw bestemming Amsterdam Lelylaan of Amsterdam Sloterdijk, dan adviseren we u om via Amsterdam Zuid te reizen. Daar kunt u overstappen op de metro van het GVB.
  • Reist u van Schiphol naar Amersfoort v.v. dan reist u het snelst via Utrecht Centraal

Plan uw reis
In de NS Reisplanner ziet u vanaf 10 dagen voor reisdatum wat deze werkzaamheden voor uw reis betekenen.
Kijkt u kort voor vertrek nogmaals voor het meest actuele reisadvies.

Verdere planning 2014
Na dit weekend zullen er in nog twee weekenden werkzaamheden plaatsvinden die invloed hebben op het treinverkeer. De planning is (onder voorbehoud):  

  • zaterdag 22 en zondag 23 november
  • Zaterdag 6 en zondag 7 december

Actuele informatie
De informatie op deze pagina wordt regelmatig ververst als er nieuwe of aanvullende informatie beschikbaar is. Wilt u meer informatie over de werkzaamheden van ProRail, kijkt u dan op www.prorail.nl/schiphol.Printen

Sluit dit menu