Klik op http://m.ns.nl voor de mobiele versie van de NS site.

Werk aan het spoor bij SchipholWeekend 6 en 7 december 2014

 

ProRail werkt al geruime tijd aan uitbreiding en verbetering van de infrastructuur rondom Schiphol. Een goede bereikbaarheid van Schiphol is belangrijk voor de duurzame ontwikkeling van de luchthaven als economisch centrum. Vernieuwing van de spoorverbindingen is noodzakelijk om in de toekomst meer treinverkeer van en naar Schiphol mogelijk te maken.

In het weekend van 6 en 7 december is er door werkzaamheden aan het spoor rondom Schiphol beperkt tot geen treinverkeer mogelijk op het traject Schiphol -  Amsterdam Lelylaan - Amsterdam Sloterdijk. Daarnaast zijn er dit weekend werkzaamheden aan het spoor rondom Den Haag.

Gevolgen voor uw reis
Om de werkzaamheden goed en veilig uit te kunnen voeren, rijden er weinig tot geen treinen van en naar Schiphol.

  • Reizigers voor de richting Amsterdam Centraal kunnen met de trein naar Duivendrecht reizen en daar overstappen op de trein naar Amsterdam Centraal.
  • Reizigers voor de richting Amsterdam Sloterdijk en Amsterdam Lelylaan kunnen met de trein naar station Amsterdam Zuid en vanaf daar met de metro verder reizen.
  • Reizigers voor de richting Den Haag HS kunnen omreizen via Den Haag Centraal.

Houdt u rekening met een extra reistijd van ongeveer 20 minuten.

Plan uw reis
In de NS Reisplanner ziet u vanaf 10 dagen voor reisdatum wat deze werkzaamheden voor uw reis betekenen. Kijkt u kort voor vertrek nogmaals voor het meest actuele reisadvies.

Actuele informatie
De informatie op deze pagina wordt regelmatig ververst als er nieuwe of aanvullende informatie beschikbaar is. Voor meer informatie over de werkzaamheden van ProRail kunt u terecht op prorail.nl/ovsaal.Printen

Sluit dit menu