Klik op http://m.ns.nl voor de mobiele versie van de NS site.

Informatie over station Weert

Welke voorzieningen zijn er op mijn station?

Voorzieningen op station Weert

Terug naar het overzicht


Fietsenstalling - dagbemensing

Stationsplein 17 A, 6001 CH, WEERT

Openingstijden
Dag Van Tot
maandag 07:00 19:00
dinsdag 07:00 19:00
woensdag 07:00 19:00
donderdag 07:00 19:00
vrijdag 07:00 19:00
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

Op dit station kunt u uw fiets stallen in een dagstalling

Een dagstalling is een stalling waar gedurende de openingstsijden een medewerker of beheerder aanwezig is. Buiten deze tijden is deze stalling alleen via chip- of abonnementspas toegankelijk. Ook na 1 januari 2015 gebruikt u uw chipknip om toegang tot de stalling te krijgen. Nadat de nieuwe toegang- en betaalzuil is geplaatst, gebruikt u uw betaalpas (Maestro of Vpay) om toegang tot de stalling te krijgen en betaalt u met uw pas zonder te pinnen (Dip & Go). In deze stallingen is vaak een fietsreparatiepunt en/of Fietspointwinkel aanwezig.

Openingstijden

Deze dagstalling is geopend van een kwartier voor de eerste trein tot en met een kwartier na de laatste trein. Overdag is deze stalling bemenst, van 07:00 uur 's ochtends tot en met 19:00 uur 's avonds.

Kaarten en abonnementen

In deze dagstalling kunt u de volgende producten gebruiken:

Fiets
• Dagkaart: € 1,30*
• Jaarkaart: € 105

*Let op:
- Indien u een dagkaart bij de beheerder gekocht hebt, kunt u hem ook alleen weer bij de beheerder inleveren. Houd hierbij dus rekening met beperkte openingstijden!
- Indien u de stalling met uw chipknip binnengekomen bent, kunt u uw fiets ook nog ophalen als de beheerder afwezig is.

Bromfiets of scooter
In sommige bemenste stallingen is het ook mogelijk uw bromfiets te stallen. Vraag dit na bij de beheerder van de stalling. De kosten van het stallen van een bromfiets zijn:

• Dagkaart:  € 4,75
• Maandkaart: € 31
• Jaarkaart: € 230

De jaarkaart voor deze stalling koopt u online in de winkel van NS. In de stallingen bij de stations Boxtel, Driebergen-Zeist, Amsterdam Muiderpoort, Emmen en Vlissingen kunt u de jaarkaart alleen bij de beheerder van de stalling aanschaffen. De dagkaart kunt u tussen 07:00 uur 's ochtends en 19:00 uur 's avonds bij de beheerder van deze stalling aanschaffen. Buiten deze tijden gebruikt u uw chipknip om de stalling te betreden.

Gratis stallen
In de NS stallingen in Amersfoort Mondriaanplein, Amersfoort Schothorst, Amsterdam Amstel, Beverwijk, Breda, Helmond, 's-Hertogenbosch, Houten, Maarssen, Utrecht Jaarbeursplein en Zutphen stalt u uw fiets gratis bewaakt voor de eerste 24 uur. Op een aantal van deze stations kunt u uw fiets zelfs langer dan 24 uur gratis stallen. 

naar boven

Printen

Sluit dit menu