Hoofdnavigatie

Naar content

Kruidvat-actie

Van 22 mei t/m 4 juni 2017 worden er bij Kruidvat weer Trein Dagkaarten verkocht. De kaarten zijn geldig op één zaterdag of zondag in de periode van 27 mei t/m 30 juli 2017.


Voorwaarden Trein Dagkaart

  • Eén dag geldig voor één persoon op een zaterdag of zondag in 2e klas in de bovengenoemde periode.
  • Geldig in treinen van alle treinvervoerders in Nederland.
  • Verplicht in- en uitchecken per vervoerder.
  • Met toeslag geldig in Intercity direct en ICE International.
  • Niet geldig in Thalys.
  • Omruilen of geld terug is niet mogelijk.
  • Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties.

Daarnaast

Geldigheid

Kruidvatkaarten zijn één zaterdag of één zondag geldig in de 2e klas.

Railrunner

Een volwassene van 18 jaar of ouder, die in het bezit is van een geldig NS-vervoerbewijs, kan maximaal 3 kinderen in de leeftijd van 4 t/m 11 jaar meenemen voor € 2,50 per kind. De speciale Dagkaart van Kruidvat is een geldig NS-vervoerbewijs dus deze bepaling geldt hier ook.

Retourneren

U kunt het kaartje niet meer inleveren bij Kruidvat of NS. Dit betreft een aanbieding voor een laag tarief en een lange periode waarin je er een dag mee op reis kunt. Het komt voor dat mensen er een aantal kopen en er dan een paar overhouden aan het eind van de geldigheidperiode.

Geld terug bij vertraging

Voor deze Dagkaart geldt bij vertraging van 30 tot en met 59 minuten een vergoeding van 1/4 deel en bij meer dan 60 minuten de helft van de reissom van € 13,99.

Werk aan het spoor

In de geldigheidsperiode voert ProRail op meerdere plekken spoorvernieuwingen uit. Dit kan gevolgen hebben voor uw treinreis zoals omreizen, extra overstappen of vervangend busvervoer. Check daarom vanaf 10 dagen voor vertrek de Reisplanner of de Reisplanner Xtra app.