Hoofdnavigatie

Naar content

OV Dagkaart Primera

Vanaf 4 september worden bij Primera OV Dagkaarten (Dag OV-Daluren) verkocht. De OV Dagkaarten zijn geldig van 4 september tot en met 19 november 2017. U kunt ze gebruiken van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 - 16.00 uur en na 18.30 uur en op zaterdag en zondag de hele dag.


Voorwaarden OV Dagkaart (Dag OV-Daluren)

  • 1 dag geldig voor 1 persoon in de bovengenoemde periode.
  • Geldig in trein, bus, tram en metro van alle vervoerders in Nederland.
  • Verplicht in- en uitchecken per vervoerder.
  • Met toeslag geldig in Intercity direct en op het binnenlandse traject van ICE International.
  • Niet geldig in de Thalys.
  • Omruilen of geld terug is niet mogelijk.

Daarnaast

Geldigheid

De Trein OV Dagkaarten van Primera zijn 1 dag geldig in de 2e klas. U kunt ze gebruiken van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 - 16.00 uur en na 18.30 uur en op zaterdag en zondag de hele dag.

Railrunner

Een volwassene van 18 jaar of ouder, die in het bezit is van een geldig NS-vervoerbewijs, kan maximaal 3 kinderen in de leeftijd van 4 t/m 11 jaar meenemen voor € 2,50 per kind. De speciale OV Dagkaart van Primera is een geldig NS-vervoerbewijs dus deze bepaling geldt hier ook.

Retourneren

U kunt het kaartje niet meer inleveren bij Primera of NS. Dit betreft een aanbieding voor een laag tarief en een lange periode waarin u een dag kunt reizen. 

Geld terug bij vertraging

Voor deze OV Dagkaart geldt bij vertraging van minimaal 60 minuten een vergoeding van € 4,25.

Bij een vertraging van 30 t/m 59 minuten is de standaardvergoeding 1/8 deel, in dit geval  € 2,10. Bedragen lager dan € 2,30 worden niet vergoed.

Werk aan het spoor

In de geldigheidsperiode voert ProRail op meerdere plekken spoorvernieuwingen uit. Dit kan gevolgen hebben voor uw treinreis zoals omreizen, extra overstappen of vervangend busvervoer. Check daarom vanaf 10 dagen voor vertrek de Reisplanner of de Reisplanner Xtra app.