Hoofdnavigatie

Naar content

Zwarte Cross retour

Combi ticket trein + pendelbus naar Zwarte Cross met 20% korting! Kinderen reizen voor € 2,50 heen en weer.


De Zwarte Cross: niets is onmogelijk!

De Zwarte Cross is een bizarre mix van motorcross, muziek, stunts, theater, humor en veel gekte en spektakel. De samenkomst van deze ogenschijnlijk totaal verschillende werelden zorgt voor een uniek feest. De duidelijke connectie met ‘De Achterhoek’, waar het festival plaatsvindt, komt naar voren in de kenmerkende gezelligheid en gastvrijheid van deze streek waar jong en oud nog samen feestviert.

Bestellen

Je kunt dit kaartje alleen kopen als e-ticket. Een e-ticket koop je online. Je vult het beginstation en de naam van de reiziger in en daarna betaal je de bestelling met iDeal. Download en print het e-ticket vervolgens zelf uit. Met het uitgeprinte e-ticket stap je de trein in.

Met de trein naar de Zwarte Cross

Reis met een een combi ticket met 20% korting van en naar het festivalterrein van de Zwarte Cross in Lichtenvoorde. Kinderen tot en met 11 jaar gaan voor slechts € 2,50 heen en weer. Zo hoef je niet in de wachtrij te staan bij de kaartautomaat is je heen- en terugreis in 1 keer geregeld!

Goed om te weten

  • Geldig als meerdaagsretour inclusief pendelbus 
  • Geldig van 13 t/m 17 juli 2017 
  • Geldig vanaf vrijdag om 9.00 uur en op zaterdag/zondag de hele dag
  • Ook geldig bij andere treinvervoerders
  • Alleen online te koop
  • Bestemmingsstation is Lichtenvoorde-Groenlo

Werkzaamheden

ProRail voert in 2017 veel vernieuwingswerkzaamheden uit, dit kan gevolgen hebben voor uw treinreis. Check daarom vanaf 10 dagen voor vertrek de NS Reisplanner.