Hoofdnavigatie

Naar content

Margriet Winter Festival in Jaarsbeurs Utrecht

Kom van vrijdag 18 tot en met donderdag 24 november naar het allerleukste festival onder een dak! Op één dag shoppen, workshops volgen, mode- en beauty-inspiratie opdoen en lekkere gerechten proeven.


Geniet daarnaast ook van optredens van Nederlandse topartiesten, auteurs, cabaretiers én ander aanstormend talent op verschillende podia. Proef de sfeer van een festival, maar dan onder een dak! Daarom heet Margriet Winter Fair vanaf nu Margriet Winter Festival. Het is dé plek voor een gezellig dagje uit met je vriendinnen, moeder, zus of collega. Je komt meer dan ooit ogen, oren én handen te kort. Omdat er zoveel te doen en te beleven is. 

Voordelig met de trein naar Margriet Winter Festival

Koop in onze Spoordeelwinkel het voordelige e-ticket naar de Margriet Winter Festival vanaf € 28. Inbegrepen in dit uitje is een Dagretour met de trein naar en van Utrecht Centraal én entree voor het festival.

Ga goed voorbereid op reis

In het weekend van 18 en19 november voert ProRail spoorvernieuwingen uit op de trajecten Utrecht – Hilversum en Den Haag – Gouda. Dit kan gevolgen hebben voor uw treinreis zoals omreizen via een andere route, extra overstappen of vervangend busvervoer. Check daarom vanaf 10 dagen voor vertrek de Reisplanner of de Reisplanner Xtra app