Hoofdnavigatie

Naar content

Winactie Dwarsliggers

Vaste klanten met een NS abonnement ontvangen 5 x per jaar het magazine SPOOR. Op vrijdag 24 november viel de meeste recente editie op de deurmat. Hierin stond op de speciale Tijd voor Lezen pagina een Dwarsligger winactie. We mogen 25 pakketten met daarin de onderstaande 3 Dwarsliggers weggeven. Meedoen kan tot 19 december.


De te winnen titels uit SPOOR 5 zijn:

Edith Bosch | Expeditie Edith

 

Judoka Edith Bosch schreef haar inspirerende levensverhaal op. Over haar olympische medailles en het winnen van het tv-programma Expeditie Robinson. Maar ook over de keerzijde: haar depressie. ‘Maar,’ besluit Edith, ‘uit elke uitdaging valt winst te behalen.’

Camilla Läckberg  | Zeemeermin

 

Inspecteur Patrick Hedström en Erica Falck spelen weer de hoofdrol in de zesde thriller uit deze serie van Camilla Läckberg. Het begint met een vermoorde man die is vastgevroren aan het ijs, en dan ontspint zich als vanouds een complexe whodunit.

Thomas Verbogt  | Als de winter voorbij is

 

Een filosofische roman over de invloed van een kortstondige gebeurtenis op het leven van hoofdpersoon Thomas. Over schuld, schaamte en het besef dat we allemaal voorbijgangers zijn die elkaar even aankijken of aanraken.