Hoofdnavigatie

Naar content

Winactie Dwarsliggers

Vaste klanten met een NS abonnement ontvangen 5 x per jaar het magazine SPOOR. Op dinsdag 6 september viel de meeste recente editie op de deurmat. Hierin stond op de speciale Tijd voor Lezen pagina een Dwarsligger winactie. We mogen 25 pakketten met daarin de onderstaande 3 Dwarsliggers weggeven. U kunt meedoen tot en met donderdag 6 oktober. Winnaars ontvangen bericht.


De te winnen titels uit SPOOR 4 zijn:

Sjoerd Kuyper | Hotel de grote L

 

is het nieuwe, met Zilveren Griffel bekroonde, kinderboek van Sjoerd Kuyper. De 13-jarige jongen Kos kan alleen het hotel van zijn vader redden als hij meedoet aan de Miss Noordzee Verkiezing (als jongen!) en een flinke geldprijs wint. Lukt het hem? 12+

Brooke Davis | De ongelofelijke zoektocht van Millie Bird

 

Deze debuutroman van Brooke Davis gaat over het 7-jarige meisje Millie Bird. Millie wordt door haar moeder achtergelaten in een warenhuis. Hier begint de zoektocht van het meisje naar haar moeder, die haar door heel Australië leidt. Voor jongvolwassenen.

Jozua Douglas | De verschrikkelijke badmeester

 

Lev moet van zijn vader op zwemles bij de Brulboei, de beroemdste én verschrikkelijkste badmeester die er bestaat. Lev ontdekt dat de Brulboei een kind heeft ontvoerd en probeert hem samen met zijn buurmeisje Lita te ontmaskeren. 9-12 jaar.