Hoofdnavigatie

Naar content

Winactie Dwarsliggers

Vaste klanten met een NS abonnement ontvangen 5 x per jaar het magazine SPOOR. In SPOOR 1 van vrijdag 4 maart stond op de speciale Tijd voor Lezen pagina’s een Dwarsligger winactie. Deze actie is afgelopen. Winnaars ontvangen uiterlijk vrijdag 7 april bericht.


De te winnen titels uit SPOOR 1 zijn:

Péter Gárdos | Ochtendkoorts

 

Dit tijdloze liefdesverhaal speelt zich af net na de Tweede Wereldoorlog. De Hongaarse Miklós, overlevende van kamp Bergen-Belsen, krijgt te horen dat hij nog maar een paar maanden te leven heeft. Zijn drang om iets achter te laten om de wereld, leidt hem naar de liefde van zijn leven. 

Marina Fiorato  | De glasblazer

 

Een jonge Engelse vrouw gaat in Venetië op zoek naar haar voorvader, een legendarische glasblazer in de zeventiende eeuw op het eiland Murano. Als ze zelf als glasblazer wordt aangenomen, ontdekt ze langzamerhand stukjes van haar familiegeschiedenis: van hartstocht tot jaloezie, verraad en zelfs moord.

Alexandra Oliva  | De laatste deelnemer

 

Twaalf kandidaten nemen in deze spannende roman deel aan een realityprogramma waarin ze in de wildernis in het noordoosten van de Verenigde Staten moeten overleven. Eén deelneemster wordt wel heel fanatiek en kan realiteit en waan steeds minder goed van elkaar onderscheiden.