Hoofdnavigatie

Naar content

Winactie Dwarsliggers

Vaste klanten met een NS abonnement ontvangen 5 x per jaar het magazine SPOOR. In SPOOR 2 van vrijdag 5 mei staat op de speciale Tijd voor Lezen pagina’s een Dwarsligger winactie. Vul uw gegevens in en maak kans op 1 van de 25 pakketten met daarin de onderstaande 3 Dwarsliggers. Meedoen kan tot en met 16 juni. Winnaars ontvangen uiterlijk vrijdag 23 juni bericht.


De te winnen titels uit SPOOR 2 zijn:

Joris Luyendijk

Joris Luyendijk portretteert in dit boek het islamiti­sche Egypte. Hij woonde een jaar in Caïro en sprak met Egyptische leeftijdsgenoten over liefde, democratie, emancipatie, fundamentalisme en de zin van het bestaan.

Jonas Jonasson

De auteur van De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween schrijft in dit grap­pige boek over een illuster drietal. Een gangster, een pastoor en een receptionist doen betaalde klusjes in de onderwereld, totdat de gang­ster zijn leven wil beteren.

Harlan Coben

In deze thriller van Harlan Coben leiden 3 hoofd­personen ogenschijnlijk gewone levens. Niets is minder waar, want ze dragen grote geheimen met zich mee. Duik in hun levens en ervaar hoe het verleden je soms plots kan inhalen.