Hoofdnavigatie

Naar content

Winactie Dwarsliggers

Vaste klanten met een NS abonnement ontvangen 5 x per jaar het magazine SPOOR. In SPOOR 3 van vrijdag 1 juli staat op de speciale Tijd voor Lezen pagina’s een Dwarsligger winactie. Vul hieronder uw gegevens in en maak kans op 1 van de 25 pakketten met daarin de onderstaande 3 Dwarsliggers. Meedoen kan tot en met 18 augustus. Winnaars ontvangen uiterlijk vrijdag 25 augustus bericht.


De te winnen titels uit SPOOR 3 zijn:

M.G. Leonard – Keverjongen

Keverjongen is het eerste deel van een spannende kinderboekenserie van de Engelse schrijfster M.G. Leonard. De 13-jarige jongen Darkus gaat samen met de slimm neushoornkever Baxter op zoek naar zijn vader.

Ruud Gullit – Kijken naar voetbal

In Kijken naar voetbal verklapt Ruud Gullit de geheimen van de sport. Met zijn analyses en observaties legt hij uit wat de zwakke plek is van een team, hoe je een actie vooraf kunt zien aankomen en waarom balbezit niet altijd tot scoren leidt.

Camilla Läckberg – IJsprinses

Politieman Patrik Hedström en schrijfster Erica Falck onderzoeken in thriller IJsprinses de dood van een vrouw uit het dorp Fjällbacka. Als ook een vriend van haar overlijdt, ontdekken ze dat de aanleiding voor de moorden in het verleden liggen.