Hoofdnavigatie

Naar content

NS Flex

  • Reizen op rekening in het gehele OV. Dus geen gedoe met saldo laden
  • Flexibel abonnement, iedere maand aanpasbaar
  • Altijd inzicht van reizen en kosten in Mijn NS
  • Tot 15 minuten na inchecken van klasse wisselen
  • Alle kosten op één maandelijkse factuur

Nog even geduld...

zomer 2018 is NS Flex beschikbaar voor alle reizigers

Reizen op rekening in het gehele OV

Nooit meer saldo op uw OV-chipkaart laden? Met NS Flex reist u op rekening in het gehele OV: trein, bus, tram, metro, OV-fiets en Fietsenstallingen. Zonder instaptarief, zonder saldo te laden. Als u gaat reizen, hoeft u alleen nog maar in en uit te checken. 

Altijd inzicht van reizen en kosten

De kosten van een uw reis zijn beschikbaar in Mijn NS. Zo kunt u gemakkelijk uw reiskosten inzien en controleren.

Maandelijks één factuur

Eens per maand ontvangt u een overzichtelijk factuur van gemaakte kosten. Deze betaalt u per automatische incasso.

Iedere maand aanpasbaar

Reizen op rekening kan al vanaf € 0 per maand met NS Flex Basis. U zit dan niet vast aan een abonnement en betaalt alleen voor gemaakte reizen. Wilt u reizen in de trein met korting? Voeg dan een kortingsabonnement toe. In Mijn NS kunt u dit abonnement maandelijks wijzigen of stopzetten.

Eenvoudig van klasse wisselen

Even de benen strekken in de 1e klas. Met NS Flex kunt u tot 15 minuten na inchecken nog van klasse wisselen. Dat doet u makkelijk via Mijn NS. De klassewissel is geldig tot 04.00 de volgende dag. Kosten worden automatisch doorberekend op uw factuur.

Binnenkort

NS Flex is nieuw. En zoals vaker met nieuwe producten, is het nog niet direct af. Zo werken we aan nog meer abonnementsvormen en gezinspakketten. Ook willen we binnenkort Samenreiskorting, Keuzedagen en NS Extra beschikbaar maken voor NS Flex. 

Nog even geduld...

Zomer 2018 stellen we NS Flex open voor alle reizigers. Dan kunt u gebruik maken van NS Flex. Wilt u een seintje ontvangen als het zover is? Stuur dan een mailtje naar nsflex@ns.nl.