Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Zet Flex Dal Voordeel aan

Lekker! We kunnen er weer spontaan op uit. Met Flex Dal Voordeel reis je ook nog eens met 40% korting in de daluren + weekend. Voor € 5 p/mnd. Wat voor jou?

Probeer nu tijdelijk 1 maand gratis

Weer eens op bezoek bij familie, eten bij vrienden of samen shoppen? Flex Dal Voordeel voor maar € 5 per maand heb je er zo uit.

Check of Flex Dal Voordeel iets voor jou is. Je kunt het abonnement nu als nieuwe klant tijdelijk 1 maand gratis proberen (actie loopt t/m 30 november 2021). En past het toch niet bij je reizen? Dan kun je daarna op elk moment wijzigen of opzeggen. Je zit dus nergens aan vast.

Maandelijks opzegbaar

Je kunt je abonnement na de eerste maand op elk moment opzeggen

Al bij 1 retourtje voordelig

Flex Dal Voordeel voor maar € 5 per maand heb je er zo uit

Korting in de daluren

Ma.-vr. van 9.00 tot 16.00 uur en 18.30 tot 6.30 uur + weekend & feestdagen

Hoeveel voordeliger is Dal Voordeel?

We geven je een voorbeeld: je hebt zaterdag een middag samen in Arnhem gepland. Een drukke stad, dus je pakt het liefst de trein vanaf station Amersfoort. Hoeveel betaal je dan voor een retourtje?

Voorbeeld: Amersfoort - Arnhem

Reizen met: Retour, 2e klas Retour, 1e klas
Los treinkaartje € 21,69 € 36,51
Flex Dal Voordeel (40% korting) € 13,02 € 21,91

Christine vertelt over hoe zij reist met Flex Dal Voordeel

"Ik 'flex’ vier dagen per week tussen Voorburg en Amsterdam. Ik vertrek vóór de ochtendspits en ga voor de middagspits weer naar huis. Het fijne aan de trein is dat je gaat zitten en je nergens op hoeft te concentreren."

Christine (57) uit Voorburg

Veelgestelde vragen over Flex Dal Voordeel

 • Wanneer is Flex Dal Voordeel geldig?

  De actieperiode 'Flex Dal Voordeel proberen' loopt tot en met 30 november 2021. Je mag het aanbod als nieuwe klant één keer per persoon aanvragen. Niet meteen op pad met je abonnement? Dan kun je de ingangsdatum ook tot 2 weken ná de besteldatum kiezen.

  Flex Dal Voordeel is geldig in de daluren, het weekend en op feestdagen.

  Daluren
  Van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur en van 18.30 tot 6.30 uur.

  Weekend
  De hele dag.

  Feestdagen
  De hele dag.

 • Hoeveel abonnementskosten betaal ik voor Dal Voordeel na de gratis maand?

  Nadat je Flex Dal Voordeel een maand gratis hebt geprobeerd, betaal je de gewone abonnementsprijs. Die is € 5 per maand (in 2022 is het € 5,10 per maand). Het abonnement loopt automatisch door.

  Toch liever geen abonnement en geen 40% korting meer? Dan kun je na de eerste maand op elk moment opzeggen via onze Klantenservice of je abonnement zelf wijzigen naar NS Flex Basis in Mijn NS.

 • Kan ik 'Gratis Dal Voordeel' combineren met andere kortingen en acties?

  De actie is niet te combineren met andere kortingen of acties en is bedoeld voor nieuwe abonneehouders. Ook kun je het aanbod één keer per persoon aanvragen tijdens de actieperiode (tot en met 30 november 2021).