Hoofdnavigatie

Naar content

Gratis deelname aan workshops tijdens Festival De Betovering

Vanaf station Den Haag Centraal op loopafstand

Kom langs bij Festival De Betovering in Den Haag, ontdek je creativiteit en zet deze in tijdens 1 van de vele workshops.


Praktische informatie

Actieprijs
gratis
Locatie
Theater aan het Spui
Spui 187
2511 BN Den Haag
Website
Festival de Betovering

Bijzonder aan deze aanbieding

  • Festival verdeeld over 50 locaties
  • 500 nationale en internationale voorstellingen, films en workshops
  • Maak je eigen ‘feest-ik’ of andere feestelijke creaties

18e editie van het festival

Tijdens de herfstvakantie staat cultureel Den Haag op zo’n 50 verschillende locaties geheel in het teken van Festival De Betovering! Het kunst- en theater festival voor de jeugd! Met dit jaar ruim 500 nationale en internationale voorstellingen, films en workshops belooft de 18de editie van dit jaarlijkse festival weer een groot feest te worden voor álle kinderen van 2 tot en met 12 jaar. Zaterdag 21 oktober wordt deze editie voor het eerst afgesloten met het Betovering Woogie Boogie eindfeest!

Tijdens het festival kijk je niet alleen, maar kan je ook zelf je creativiteit ontdekken, inzetten en ontwikkelen tijdens één van de vele workshops. Doe mee aan een workshop in hét festivalcentrum, Theater aan het Spui, waar je je eigen ‘feest-ik’ of andere feestelijke creaties kan maken. Wie ben jij? Hoe feest jij? Je mixt en matcht via workshops je Ikke en je kostuum bij elkaar, op je allermooist, op je allergriezeligst, op je allergekst of op je allerpoezeligst.

Gratis workshop

Met de kortingsbon van NS kun je gratis deelnemen aan 1 van de creatieve workshops in het festivalcentrum in Theater aan het Spui tijdens Festival De Betovering. De kortingsbon is geldig in combinatie met een vervoersbewijs van NS. De aanbieding is geldig tot en met 21 oktober 2017.

Anderen bekeken ook

Alle aanbiedingen

2e kaartje gratis FryslânPhoto Festival

Kortingsbon

Bewonder de Friese fotografie.

2e ticket gratis bij Museum Helmond

Kortingsbon

Beleef het eeuwenoude kasteelverhaal bij Kasteel Helmond.

2e consumptie gratis

Kortingsbon

Kom bij van het wandelen bij Wissenkerke-Sloterdijk.

Plan uw reis