Naar content

Hoofdnavigatie

Fietsenstalling Breda

Bij de bewaakte fietsenstallingen Belcrum en Centrum bij station Breda stalt u uw fiets met uw OV-chipkaart elke eerste 24 uur gratis. Dit maakt het nog gemakkelijker. Bovendien is er een fietsenwinkel met reparatieservice en is het natuurlijk mogelijk om op deze locaties een OV-fiets te huren.


Kies uw manier van stallen

Dagstallen

Voor 1 of enkele dagen uw fiets stallen: u checkt uw fiets met uw OV-chipkaart eenvoudig in bij het incheckpunt en stalt uw fiets. Wanneer u uw fiets ophaalt, checkt u uw fiets uit bij de beheerder. Vanaf het moment dat u uw fiets incheckt, stalt u de eerste 24 uur gratis. Daarna betaalt u het tarief van € 1,25 per 24 uur bij de beheerder met een pinbetaling of via Stallen op rekening, waarmee u maandelijks achteraf via factuur betaalt. Contant betalen is niet mogelijk.

Stallen op rekening

Heeft u een OV-fiets abonnement of mobiliteitskaart (bijvoorbeeld NS-Business Card) dan hoeft u zich niet te registreren en kunt u direct gebruikmaken van Stallen op rekening. U checkt in bij de incheckzuil en uit bij de beheerder. U betaalt het dagtarief ná 24 uur: € 1,25 per 24 uur, achteraf via automatische incasso.

Heeft u geen OV-fietsabonnement, maar wel een persoonlijke OV-chipkaart? Dan kunt u zich hier gratis registreren voor Stallen op rekening.

Voordelen

 • Eenvoudig uw fiets stallen en weer ophalen
 • Al uw transacties online bekijken
 • Achteraf betalen via automatische incasso

Jaarabonnement

U kunt online voor € 75 een jaarabonnement afsluiten voor de Fietsenstallingen Belcrum en Centrum in Breda en betaalt dit jaarabonnement per eenmalige incasso. Alleen de eerste keer checkt u in bij de incheckpaal en checkt u na het stallen van uw fiets weer uit bij de beheerder van de stalling. Bij het uitchecken herkent de scanner u als abonnee. U krijgt vervolgens een abonnementssticker op uw fiets, waarmee u de rest van het abonnementsjaar onbeperkt kunt stallen zonder in en uit te checken.

Voordelen

 • Snel en eenvoudig uw fiets stallen en weer ophalen
 • Gegarandeerd plek
 • Een jaar lang onbeperkt stallen voor maar € 75

Tarieven van verschillende manieren van stallen

De eerste 24 uur stalt u uw fiets gratis in de Fietsenstallingen Belcrum en Centrum. Na 24 uur betaalt u € 1,25 per 24 uur.

Dagstallen Stallen op rekening Jaarabonnement
24 uur gratis 24 uur gratis Fiets € 75
Fiets € 1,25 Fiets € 1,25 Buitenmodel fiets*, scooter € 150
Buitenmodel fiets*, scooter € 2,50 Buitenmodel fiets*, scooter € 2,50  

*Een buitenmodel fiets is een grotere fiets die niet in het standaard fietsenrek past, zoals een bakfiets of een tandem
Goed om te weten: in Fietsenstalling Centrum kunt u geen brommers/scooters of buitenmodel fietsen plaatsen. 

Openingstijden

Fietsenstalling Belcrum heeft de volgende openingstijden:

 • Maandag - vrijdag: 5.20 - 1.10 uur
 • Zaterdag: 5.50 - 1.10 uur
 • Zondag: 6.55 - 1.10 uur

Fietsenstalling Centrum heeft de volgende openingstijden:

 • Maandag – vrijdag:  6.00 uur - 21.00 uur
 • Zaterdag:  7.00 uur - 20.00 uur
 • Zondag:  8.00 uur - 20.00 uur

Samen zorgen wij voor uw fiets

De gemeente Breda en NS realiseren en beheren de fietsenstallingen Belcrum en Centrum gezamenlijk. Wij zorgen samen voor een bereikbaar en toegankelijk station met aantrekkelijke, veilige en beter benutte fietsenstallingen, waardoor u uw fiets makkelijk, veilig en droog kunt stallen.