Naar content

Hoofdnavigatie

Eerste 24 uur gratis stallen met OV-chipkaart

In de bewaakte fietsenstalling met servicemedewerkers kun je je fiets met je OV-chipkaart elke eerste 24 uur gratis stallen op dit station. Dat maakt het nog makkelijker. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om op deze locatie een OV-fiets te huren.


In deze fietsenstalling kun je je fiets elke eerste 24 uur gratis stallen met je OV-chipkaart. Zo wordt het stallen nóg makkelijker!

Heb je nog geen OV-chipkaart? Dan krijg je een gratis leenpas bij de beheerder van de stalling. Deze leenpas lever je weer in bij de beheerder als je de stalling met je fiets verlaat.

Kies jouw manier van stallen

Dagstallen

Voor 1 of enkele dagen je fiets stallen: je checkt je fiets met je OV-chipkaart eenvoudig in bij het incheckpunt en stalt je fiets. Wanneer je je fiets ophaalt, check je je fiets uit bij de beheerder. Vanaf het moment dat je je fiets incheckt, stal je de eerste 24 uur gratis. Daarna betaal je het tarief van € 1,25 per 24 uur bij de beheerder met een pinbetaling of via Stallen op rekening, waarmee je maandelijks achteraf via factuur betaalt.

Je kunt je hier gratis registreren voor Stallen op rekening.

Jaarabonnement

Je koopt voor maar € 75 bij de beheerder in de fietsenstalling van jouw station een jaarabonnement. Je krijgt vervolgens een abonnementssticker op je fiets waarmee je de rest van het jaar op dit station onbeperkt kunt stallen zonder in en uit te checken.

Voordelen

  • Snel en eenvoudig je fiets stallen en weer ophalen
  • Gegarandeerd plek
  • Een jaar lang onbeperkt stallen voor maar € 75