Naar content

Hoofdnavigatie

Eerste 24 uur gratis stallen bij station Harderwijk

Bij de bewaakte fietsenstalling station Harderwijk stalt u uw fiets met uw OV-chipkaart elke eerste 24 uur gratis. Dit maakt het nog gemakkelijker. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om op deze locatie een OV-fiets te huren.


Het jaarabonnement is in prijs verlaagd en kost € 75. U kunt deze vanaf bij de beheerder in de nieuwe stalling kopen. Ook voor het huren van een OV-fiets kunt u er terecht.

Heeft u nog geen OV-chipkaart? Als u geen OV-chipkaart heeft, krijgt u een gratis leenpas bij de beheerder van de stalling. Deze leenpas levert u weer in bij de beheerder als u de stalling met uw fiets verlaat.

Kies uw manier van stallen

Dagstallen

Voor 1 of enkele dagen uw fiets stallen: u checkt uw fiets met uw OV-chipkaart eenvoudig in bij het incheckpunt en stalt uw fiets. Wanneer u uw fiets ophaalt, checkt u uw fiets uit bij de beheerder. Vanaf het moment dat u uw fiets incheckt, stalt u de eerste 24 uur gratis. Daarna betaalt u het tarief van € 1,25 per 24 uur bij de beheerder met een pinbetaling of via Stallen op rekening, waarmee u maandelijks achteraf via factuur betaalt.

U kunt zich hier gratis registreren voor Stallen op rekening.

Jaarabonnement

U koopt voor maar € 75 bij de beheerder in de fietsenstalling een jaarabonnement. U krijgt vervolgens een abonnementssticker op uw fiets waarmee u de rest van het jaar onbeperkt kunt stallen zonder in en uit te checken.

Voordelen

  • Snel en eenvoudig uw fiets stallen en weer ophalen
  • Gegarandeerd plek
  • Een jaar lang onbeperkt stallen voor maar € 75

Restitutie huidige abonnement

Het jaarabonnement dat u heeft afgesloten voor de zelfservice fietsenstalling Harderwijk werd 16 september 2016 automatisch gesloten. Het eventueel door u teveel betaalde bedrag ontvangt u vervolgens van ons retour. Het restitutiebedrag berekenen we als volgt: de resterende looptijd van uw huidige jaarabonnement wordt afgerond op hele maanden en gedeeld door 12 x € 105. Het uit te keren bedrag wordt binnen 8 weken ná 16 september 2016 automatisch overgemaakt op het rekeningnummer dat bij ons bekend is. Als u het bedrag op 1 december a.s. nog niet ontvangen heeft, neemt u dan contact op met onze Klantenservice.

De speciale toegangspas die u nu gebruikt, heeft u in de nieuwe fietsenstalling niet meer nodig. De € 20 borg die u voor deze pas heeft betaald, ontvangt u retour als u de toegangspas naar ons terug stuurt (NS Klantenservice afdeling NS Fiets, Postbus 2572, 3500 GN Utrecht).

Heeft u nog vragen?

We helpen u graag verder. U kunt contact opnemen met NS Klantenservice via telefoonnummer 030-7515155 of via het contactformulier Fietsenstalling. We staan dag en nacht voor u klaar.