Naar content

Hoofdnavigatie

Fietsenstalling Leeuwarden

Bij de bewaakte fietsenstalling station Leeuwarden stal je je fiets met je OV-chipkaart de eerste 24 uur gratis. Dit maakt het nog gemakkelijker. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om op deze locatie een OV-fiets te huren.


Kies jouw manier van stallen

Dagstallen

Voor 1 of enkele dagen je fiets stallen: je checkt je fiets met je OV-chipkaart eenvoudig in bij de beheerder van de stalling. Wanneer je je fiets ophaalt, check je je fiets uit bij de beheerder. Vanaf het moment dat je je fiets incheckt, stal je de eerste 24 uur gratis. Daarna betaal je het dagtarief van € 1,25 per 24 uur met een pinbetaling bij de beheerder. Heb je nog geen OV-chipkaart? Haal dan bij de beheerder een tijdelijke leenpas.

Stallen op rekening

Heb je een OV-fietsabonnement of mobiliteitskaart (bijvoorbeeld NS Business Card) dan hoef je je niet te registreren en kun je direct gebruikmaken van Stallen op rekening. Je checkt met je OV-chipkaart in en uit bij de beheerder. De eerste 24 uur stal je je fiets gratis. Daarna betaal je het dagtarief van € 1,25 per 24 uur, achteraf via automatische incasso. Alle transacties staan op je maandelijkse factuur. Heb je geen OV-fietsabonnement maar wel een OV-chipkaart? Dan kun je je gratis registreren voor Stallen op rekening.

Voordelen

  • Eenvoudig je fiets stallen en weer ophalen
  • Achteraf betalen via automatische incasso
  • Al je transacties online bekijken

Jaarabonnement

Je sluit voor maar € 75 in de fietsenstalling van jouw station bij de beheerder een jaarabonnement af. Je krijgt vervolgens een abonnementssticker op je fiets, waarmee je de rest van het abonnementsjaar in dat station onbeperkt kunt stallen zonder in en uit te checken.

Voordelen

  • Snel en eenvoudig je fiets stallen en weer ophalen
  • Een jaar lang onbeperkt stallen voor maar € 75