Naar content

Hoofdnavigatie

Fietsenstalling Leeuwarden

Bij de bewaakte fietsenstalling station Leeuwarden stalt u uw fiets met uw OV-chipkaart elke eerste 24 uur gratis. Dit maakt het nog gemakkelijker. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om op deze locatie een OV-fiets te huren.


Kies uw manier van stallen

Dagstallen

Voor 1 of enkele dagen uw fiets stallen: u checkt uw fiets met uw OV-chipkaart eenvoudig in bij de beheerder van de stalling. Wanneer u uw fiets ophaalt, checkt u uw fiets uit bij de beheerder. Vanaf het moment dat u uw fiets incheckt, stalt u de eerste 24 uur gratis. Daarna betaalt u het tarief van € 1,25 per 24 uur. Heeft u nog geen OV-chipkaart? Haal dan bij de beheerder een tijdelijke leenpas.

Stallen op rekening

Heeft u een OV-fietsabonnement of mobiliteitskaart (bijvoorbeeld NS Business Card) dan hoeft u zich niet te registreren en kunt u direct gebruikmaken van Stallen op rekening. U checkt met uw OV-chipkaart in en uit bij de beheerder. U betaalt het dagtarief ná 24 uur: € 1,25 per 24 uur, achteraf via automatische incasso. Alle transacties staan op uw maandelijkse factuur. Heeft u geen OV-fietsabonnement, maar wel een OV-chipkaart? Dan kunt u zich gratis registreren voor Stallen op rekening.

Voordelen

  • Eenvoudig uw fiets stallen en weer ophalen
  • Al uw transacties online bekijken
  • Achteraf betalen via automatische incasso

Jaarabonnement

U kunt in de fietsenstalling bij de beheerder een jaarabonnement kopen voor € 75. U krijgt vervolgens een abonnementssticker op uw fiets, waarmee u de rest van het abonnementsjaar onbeperkt kunt stallen zonder in en uit te checken.

Voordelen

  • Snel en eenvoudig uw fiets stallen en weer ophalen
  • Een jaar lang onbeperkt stallen voor maar € 75