Naar content

Hoofdnavigatie

Eerste 24 uur gratis stallen bij station Wormerveer

Rondom station Wormerveer is behoefte aan meer gratis fietsplekken en in de overdekte zelfservice stalling wordt ongeveer de helft van de beschikbare plaatsen nog niet gebruikt. U kunt uw fiets elke eerste 24 uur gratis en droog stallen. Het jaarabonnement voor deze stalling is € 50. Met de invoering van ‘1e 24 uur gratis’ stimuleren gemeente Zaanstad, ProRail en NS reizigers die met de fiets naar het station komen om ook de zelfservice fietsenstalling bij het station te gebruiken.


Kies uw manier van stallen

Dagstallen

U kunt uw fiets elke eerste 24 uur gratis stallen in de zelfservice stalling met toezicht bij het station. Na 24 uur betaalt u € 0,50 per 24 uur. Met uw betaalpas heeft u toegang tot de stalling.

 

Jaarabonnement

Het jaarabonnement blijft € 50. Met uw speciale toegangspas kunt u als abonnee snel de zelfservice stalling in en uit en kunt u uw fiets zo vaak en zo lang stallen als u wilt. Vooral handig als u regelmatig langer dan 24 uur gebruik maakt van de stalling.

Heeft u nog vragen?

U kunt contact opnemen met NS Klantenservice via telefoonnummer 030-7515155, via e-mail fietskluis@ns.nl of via Twitter @NS_online.