Naar content

Hoofdnavigatie

Gratis, onbewaakt stallen

Op vrijwel alle stations zijn geheel onbewaakte fietsenrekken aanwezig. De gemeente ontwikkelt deze vaak in samenwerking met ProRail. Daarnaast zijn op een aantal stations onbewaakte stallingen met service van NS beschikbaar. In deze stallingen is, tijdens openingstijden, een beheerder aanwezig.


Wist u dat?

In steeds meer Bewaakte stallingen kunt u de eerste 24 uur gratis stallen. U betaalt niets, maar stalt uw fiets wel veilig. 

Bekijk de locaties

Onbewaakte fietsenstalling met service

De voordelen

  • In deze stallingen is een beheerder tijdens openingstijden aanwezig
  • Open vanaf een kwartier voor de eerste trein tot en met een kwartier na de laatste trein
  • U stalt uw fiets gratis, stallen is op eigen risico
  • Soms mogelijkheid om uw bromfiets te stallen
  • In de meeste stallingen kunt u bij Fiets & Service terecht voor fietsreparaties en –accessoires

Beschikbaarheid op uw station

Onbewaakte fietsplaatsen

Naast de onbewaakte fietsenstallingen van NS zijn er ook onbewaakte fietsplaatsen. De gemeente ontwikkelt deze vaak in samenwerking met ProRail.

Voor vragen of opmerkingen over een onbewaakte fietsenstalling neemt u contact op met uw gemeente of de afdeling Publiekscontacten van ProRail. DIt kan via de website of telefonisch tijdens kantooruren (maandag tot en met vrijdag van 8.00 - 18.30 uur) via het gratis telefoonnummer 0800 - 77 67 245.

Onbewaakte fietsplaatsen worden regelmatig opgeschoond. Oude fietswrakken en fietsen die langer dan de toegestane 21 dagen staan gestald, worden gelabeld. Vervolgens worden ze verwijderd om ruimte vrij te maken voor de dagelijkse reiziger. Is uw fiets weg? Neem dan contact op met uw gemeente.