Hoofdnavigatie

Naar content

Fietsenstalling gebruiken met de NS-Business Card

Met de NS-Business Card kunt u op het station uw fiets per keer stallen op rekening in alle bewaakte en zelfservice fietsenstallingen. Uw fiets staat er veilig en droog. Zo wordt het nog gemakkelijker om met de fiets naar het station te gaan.


De voordelen

  • Stal per keer uw fiets op rekening met uw NS-Business Card, u betaalt achteraf
  • Bij alle bewaakte en zelfservice stallingen
  • Makkelijk met uw NS-Business Card in- en uitchecken bij de fietsenstalling
  • Eenvoudig achteraf betalen via een maandelijkse factuur voor uw werkgever. Op de factuur vindt u een overzicht wanneer u uw fiets heeft gestald.

Zo werkt het

Bewaakte stalling

U heeft toestemming nodig van uw werkgever om gebruik te kunnen maken van Stallen op rekening. Meld u zich daarna aan via Mijn NS Zakelijk. Vertel de medewerker in de stalling dat u uw fiets wilt stallen op rekening met de NS-Business Card. Zij helpen u graag verder. Met uw NS-Business Card checkt u vervolgens in- en uit bij de fietsenstalling wanneer u uw fiets wilt stallen. 
    

Zelfservice stalling

U heeft toestemming nodig van uw werkgever om gebruik te kunnen maken van Stallen op rekening. Meld u zich daarna aan via Mijn NS Zakelijk
In de zelfservice stalling houdt u uw NS-Business Card voor de display en volgt u de aanwijzingen. Bij het verlaten van de stalling checkt u weer uit met uw NS-Business Card.

In de zelfservice fietsenstallingen Amersfoort Schothorst en Hilversum Sportpark kunt u helaas niet met uw NS-Business Card uw fiets stallen.

Toestemming deur-tot-deurdiensten

Om gebruik te kunnen maken van Stallen op rekening en andere deur-tot-deurdiensten heeft u toestemming nodig van uw werkgever. Vraag naar de mogelijkheden bij de contactpersoon voor NS binnen uw bedrijf. Daarnaast geeft u zelf eenmalig toestemming voor het delen van uw NS-Business Card gegevens met onze deur-tot-deurpartners. Dit doet u via Mijn NS Zakelijk

Abonnement Fietsenstalling

U kunt helaas geen abonnement voor een fietsenstalling afsluiten op uw zakelijke NS-Business Card. Op dit moment kan dit alleen op een persoonlijke OV-chipkaart voor consumenten.