Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

NS Flex bestellen

Heb je nog geen NS-abonnement en wil je NS Flex bestellen? Dat is zo geregeld. Let op, NS Flex is alleen te bestellen als je 18 jaar of ouder bent. Ben je tussen de 12 en 18 jaar oud? Dan kan een van je ouders een NS Flex-abonnement voor je aanvragen.


Bestel online

Je bestelt NS Flex gemakkelijk in onze webshop. Heb je al een OV-chipkaart waar een pasfoto op staat? Dan kun je deze kaart gebruiken voor NS Flex. Maar je kunt ook voor een nieuwe OV-chipkaart kiezen. Je kunt je voorkeur aangeven tijdens de bestelling. 

Maandelijks ontvang je een overzichtelijke factuur met je gemaakte kosten voor het hele OV. Dus ook bus, tram, metro en (OV)-fiets. Deze factuur betaal je per automatisch incasso. Tijdens de bestelling geef je NS hier toestemming voor.

Ik heb al een NS-abonnement

Heb je al een abonnement bij NS en wil je overstappen naar NS Flex? Dat kan natuurlijk ook. We beëindigen automatisch je abonnement en storten je vooruit betaalde abonnementskosten terug. Als er nog saldo op je huidige kaart staat, verrekenen we dit automatisch op je eerste NS Flex-factuur. Neem je een nieuwe OV-chipkaart? Dan is automatisch verrekenen helaas niet mogelijk, maar we kunnen het geld wel terugstorten.

Goed om te weten

Maak je gebruik van automatisch opladen? Dan zetten wij dit automatisch stop. Als er nog saldo op je kaart staat, verrekenen we dit op je eerste NS Flex-factuur.