Naar content

Hoofdnavigatie

Studenten en onder de 18

Studeer je, ben je net klaar met studeren of ben je nog geen 18 jaar? Dan is NS Flex voor jou misschien geen optie. Lees snel verder.


Studentenreisproduct en NS Flex

Reis je met een studentenreisproduct en wil je ook NS Flex gebruiken? Dan heb je daar een andere OV-chipkaart voor nodig. Zet je NS Flex op dezelfde OV-chipkaart als je studentenreisproduct, dan overschrijft NS Flex namelijk je studentenvoordeel. Dat wil je natuurlijk niet.

Kies daarom voor een nieuwe OV-chipkaart als je NS Flex bestelt. Dat kost je helemaal niks extra's. Scheelt weer!

Dal Voordeel voor afgestudeerden

Ben je afgestudeerd of is je studentenreisproduct niet meer geldig, dan kun je een jaar lang gratis reizen met Dal Voordeel. Dit aanbod geldt niet bij NS Flex Dal Voordeel. Wil je hier gebruik van maken? Kies dan voor Dal Voordeel reizen op saldo.

Onder de 18

NS Flex is alleen te bestellen als je 18 jaar of ouder bent. Wel werken we aan gezinspakketten, waarbij kinderen via hun ouders NS Flex kunnen gebruiken. Hou onze site in de gaten voor meer informatie.

Onder de 18, maar toch op zoek naar een geschikt abonnement? Dan is ons Dal Voordeel abonnement misschien wel wat voor jou. Met Dal Voordeel reis je met 40% korting buiten de spits en in het weekend.