Naar content

Hoofdnavigatie

Studenten en onder de 18

Studeer je, ben je net klaar met studeren óf ben je nog geen 18 jaar? En wil je gebruik maken van NS Flex? Dan is het belangrijk om met het volgende rekening te houden. Lees snel verder.


Studentenreisproduct en NS Flex

Reis je met een studentenreisproduct en wil je ook NS Flex gebruiken? Dan heb je daar een andere OV-chipkaart voor nodig. Zet je NS Flex namelijk op dezelfde OV-chipkaart als je studentenreisproduct dan overschrijft NS Flex je studentenvoordeel. Dat wil je natuurlijk niet.

Kies daarom voor een nieuwe OV-chipkaart als je NS Flex bestelt. Dat kost je helemaal niks extra's. Scheelt weer!

Dal Voordeel voor afgestudeerden

Ben je afgestudeerd of is je studentenreisproduct niet meer geldig? Maak dan gebruik van ons aanbod: een gratis Dal Voordeel abonnement. Dit abonnement is een jaar lang geldig en hiermee reis je met 40% korting in de trein buiten de spits én in het weekend. Dit aanbod geldt niet voor NS Flex Dal Voordeel.

Onder de 18

NS Flex is alleen te bestellen als je 18 jaar of ouder bent. Jongeren van 12 t/m 17 jaar kunnen dit niet zelf doen. Het is voor je ouders wel mogelijk om een NS Flex abonnement voor jou te bestellen. 

Dus ga jij regelmatig met de trein buiten de spits en in het weekend? Pak dan 40% korting op je treinreizen met ons NS Flex Dal Voordeel abonnement! Met 1 retourtje heb je je abonnement er meestal al uit.