Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Student of onder de 18

Wil je met een NS Flex-abonnement reizen als je studeert, net klaar bent met studeren, of nog geen 18 jaar bent? Lees waar je dan op moet letten.


Studentenreisproduct en NS Flex

Een studentenreisproduct en NS Flex kun je helaas niet op dezelfde OV-chipkaart plaatsen. Als je dit wel doet, kan het gebeuren dat NS Flex je studentenvoordeel overschrijft. Om dit te voorkomen, kies dan bij het bestellen van NS Flex voor een nieuwe OV-chipkaart. Dat kost je niks extra's.

Dal Voordeel voor afgestudeerden

Ben je afgestudeerd of is je studentenreisproduct niet meer geldig? Maak dan gebruik van ons aanbod: een gratis Dal Voordeel jaarabonnement. Hiermee reis je een jaar lang met 40% korting in de trein in de daluren én in het weekend.

Onder de 18

NS Flex is alleen te bestellen als je 18 jaar of ouder bent. Jongeren van 12 t/m 17 jaar mogen dit niet zelf doen. Het is voor je ouders wel mogelijk om een NS Flex-abonnement voor jou te bestellen. En omdat zij je abonnement betalen, vragen we hen om hun eigen gegevens in te vullen. 

Hoe het werkt?

  • Kies in onze webshop het abonnement voor je kind
  • Klik op 'Verder met bestellen'
  • Geef in het tabblad ´Je gegevens´ aan dat het abonnement voor je kind is door de knop ‘Ik bestel voor mijn kind’ aan te zetten. Je vindt deze knop boven aan de pagina.

Dus ga jij regelmatig met de trein in de daluren en in het weekend? Pak dan 40% korting op je treinreizen met ons NS Flex Dal Voordeel-abonnement! Met 1 retourtje heb je je abonnement er meestal al uit.