Naar content

Hoofdnavigatie

Toeslagen

Voor sommige trajecten of kaartjes is een toeslag verplicht. Een aantal van deze toeslagen is op het moment (nog) niet via NS Flex af te nemen. U leest hier wat u moet doen als dat het geval is.


Dagkaart fiets

Het is niet mogelijk om Dagkaart fiets op een OV-chipkaart met NS Flex te laden. Voor deze toeslag dient u voorlopig een eenmalige OV-chipkaart te kopen via de kaartautomaat. Ook kunt de Fietskaart dal online als e-ticket aanschaffen.

Dagkaart hond

Het is niet mogelijk om Dagkaart hond op een OV-chipkaart met NS Flex te laden. Voor deze toeslag dient u voorlopig een eenmalige OV-chipkaart te kopen via de kaartautomaat. Ook kunt de Dagkaart hond online als e-ticket aanschaffen.

ICE International toeslag

Het is niet mogelijk om deze toeslag op een OV-chipkaart met NS Flex te laden. Voor de ICE International toeslag dient u voorlopig een eenmalige OV-chipkaart te kopen via de kaartautomaat. Ook kunt de toeslag online als e-ticket aanschaffen.

Intercity direct toeslagen

De Intercity direct toeslag kunt u laden door uw OV-chipkaart voor de Intercity direct Toeslagzuilen te houden. De toeslag wordt verrekend op uw factuur.