Hoofdnavigatie

Naar content

Passagepassen voor bedrijven

De verwachting is dat het aantal passen dat u heeft ontvangen toereikend is om uw werkzaamheden uit te voeren. Mocht dit niet het geval zijn dan kunt u (nieuwe) passen aanvragen.


Werkt u in opdracht van ProRail?

Om werkzaamheden uit te voeren in opdracht van ProRail in zone A of B in het kader van NVW dient u in het bezit te zijn van een Digitaal Veiligheidspaspoort (DVP). U kunt een Station Passagepas aanvragen door een kopie van uw DVP te sturen naar toegangspoortjesstations@ns.nl. Na ontvangst van de kopie ontvangt u de Station Passagepas binnen 5 werkdagen op het door u opgegeven adres.

Voor meer informatie over het digitaal veiligheidspaspoort verwijzen wij naar:

Werkt u in opdracht voor NS Stations of bent u huurder van NS Stations?

Bent u in bezit van een DVP of BVT dan kunt u de beschrijving volgen zoals beschreven bij “werkt u in opdracht vanProRail”. Heeft u geen DVP of BVT, dan kunt u uw aanvraag mailen naar toegangspoortjesstations@ns.nl.

Vermeld in uw aanvraag uw:

  • bedrijfsnaam
  • adresgegevens
  • aantal passen dat u wenst te ontvangen
  • de reden van aanvraag.

Uw aanvraag wordt voor akkoord aangeboden aan NS Stations. Na ontvangst van de aanvraag worden de Station Passagepassen binnen 10 werkdagen aan u toegestuurd.

Werkt u in opdracht van NS Reizigers?

Neem contact op met uw opdrachtgever. Hij/zij zal uw aanvraag beoordelen en indienen bij het distributiepunt. Zodra de aanvraag binnen is bij het distributiepunt worden de Station Passagepassen binnen 5 werkdagen aan u toegezonden.

Meer informatie

Heeft u nog vragen dan kunt u contact opnemen met uw opdrachtgever van de stationswerkzaamheden of 24 uur per dag bellen met NS Klantenservice via 030-7515155.