Hoofdnavigatie

Naar content

Passagepassen voor bedrijven

De verwachting is dat het aantal passen dat u heeft ontvangen toereikend is om uw werkzaamheden uit te voeren. Mocht dit niet het geval zijn dan kunt u (nieuwe) passen aanvragen.


Werkt u in opdracht van ProRail?

Om werkzaamheden uit te voeren in opdracht van ProRail in zone A of B in het kader van NVW dient u in het bezit te zijn van een Digitaal Veiligheidspaspoort (DVP). U kunt een Station Passagepas aanvragen via het webportaal. Na ontvangst van de kopie ontvangt u de Station Passagepas binnen 5 werkdagen op het door u opgegeven adres.

Voor meer informatie over het digitaal veiligheidspaspoort verwijzen wij naar:

Werkt u in opdracht voor NS Stations of bent u huurder van NS Stations?

Bent u in bezit van een DVP of BVT dan kunt u de beschrijving volgen zoals beschreven bij “werkt u in opdracht vanProRail”. Heeft u geen DVP of BVT, dan kunt u uw aanvraag indienen via het webportaal. Indien akkoord, worden de Station Passagepassen binnen 5 werkdagen aan u toegestuurd.

Werkt u in opdracht van NS Reizigers?

Neem contact op met uw opdrachtgever. Hij/zij zal uw aanvraag beoordelen en indienen bij het webportaal of het passageloket. Indien akkoord, worden de Station Passagepassen binnen 5 werkdagen aan u toegestuurd.

Meer informatie

Heeft u nog vragen dan kunt u contact opnemen met uw opdrachtgever van de stationswerkzaamheden of 24 uur per dag bellen met NS Klantenservice via 030-7515155.