Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

NS en Google Maps

Met Google Maps kunt u nog beter voorbereid op reis. Bekijk het station en de omgeving digitaal, en plan uw reis met de Reisplanner in Google Maps.


14 NS-stations in Indoor Google Maps

Op 14 NS-stations kunt u digitaal door het station en de stationsomgeving navigeren. Zo kunt u nog beter uw weg vinden, buiten en binnen het station, voor en tijdens uw reis.

Via Google Maps zoomt u in op het stationsgebouw. Bijvoorbeeld met uw smartphone of tablet, onderweg of voorafgaand aan de reis. Snel overstappen en het vinden van voorzieningen op het station wordt zo nog eenvoudiger. Daarnaast ziet u waar winkels en faciliteiten zich bevinden op het station.  

Er zijn 14 grote NS-stations in Nederland beschikbaar in Indoor Maps: Amersfoort Centraal, Amsterdam Centraal, Amsterdam Sloterdijk, Amsterdam Zuid, Delft, Den Haag Centraal, Den Haag Hollands Spoor, Deventer, Groningen, Haarlem, Leiden Centraal, Nijmegen, Rotterdam Centraal en Utrecht Centraal.

Bekijk het filmpje

Reisplanner in Google Maps

Wist u dat u met Google Maps uw complete treinreis kunt plannen? Naast informatie voor het reizen per auto of te voet, vindt u er alle treindienstregelingen. En speciaal voor Amsterdam ook nog de dienstregelingen van tram, bus, metro en veerboot.

Hoe werkt de Reisplanner in Google Maps?

  1. Voer bij routebeschrijving de route van A naar B in, bijvoorbeeld adressen of namen van bezienswaardigheden
  2. Klik op het OV-icoontje
  3. Uw reisadvies verschijnt op het scherm