Naar content

Hoofdnavigatie

Naar content

Hoofdnavigatie

Extra informatie deelnemers

Als je deelneemt aan de proef krijg je inzicht in je reisgegevens. Je leest hieronder hoe. Ook gaan wij ervan uit dat je met ons klantonderzoek meedoet, zodat wij kunnen leren van jouw ervaringen.


Inzicht in je reisgegevens

Als je deelneemt aan de proef, ontvang je van ons een activatielink waarmee je kan inloggen op reizenmetjebetaalkaart.nl of via de app ‘Reizen met je betaalkaart’ voor Android of iOS. Je kan hier bijvoorbeeld eenvoudig jouw gemaakte reizen en betalingen inzien of een vergeten check out herstellen.

Wij zijn benieuwd naar jouw ervaringen

‘Reizen met je betaalkaart’ is een proef. Daarom leren we graag van jouw ervaringen. Als je je hebt aangemeld voor de proef, gaan wij ervan uit dat je ook met ons klantonderzoek meedoet. Voor dit klantonderzoek ontvang je gedurende de proef een uitnodiging van Blauw, ons onderzoeksbureau.

Vragen?

Bekijk de meestgestelde vragen. Staat het gezochte antwoord er niet bij? Neem dan contact op met de Klantenservice ‘Reizen met je betaalkaart’ via 033 - 330 2498 (bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur) of stuur een e-mail naar service@reizenmetjebetaalkaart.nl.