Naar content

Hoofdnavigatie

Makkelijker van en naar station

Kunt u niet zelfstandig van en naar het station reizen? Wij doen er alles aan om de aansluiting met uw trein zo soepel mogelijk te laten verlopen.


Pak de NS Zonetaxi

Met NS Zonetaxi reist u van én naar meer dan 130 stations tegen een aantrekkelijke prijs. U heeft al een taxirit vanaf € 8,50 en voor dit tarief kunt u maximaal 3 personen extra meenemen. U boekt de NS Zonetaxi eenvoudig online, via de Reisplanner Xtra app of telefonisch via 0900-6798294.

Stap in de deeltaxi

De deeltaxi brengt u van en naar het station en sluit goed aan op treintijden. Steeds meer stations bieden deeltaxi’s. Aanbieders van deeltaxi's opereren in hun eigen regio onder verschillende namen. De voorwaarden en prijzen zijn niet overal gelijk.

Maak gebruik van Valys

Het Valys-vervoer is bedoeld voor bestemmingen, verder dan 5 OV-zones van uw woonadres. U heeft een Valys-pas nodig om hiermee te mogen reizen. Deze kunt u aanvragen als u recht heeft op WVG-vervoer, of als u een WVG-rolstoel, scootmobiel of een gehandicaptenparkeerplaats van de gemeente heeft. Bel voor meer informatie 0900 - 9630 (€ 0,05 per minuut), van 6.00 uur 's morgens tot 1.00 uur 's nachts of neem contact op met Valys.

Met speciaal taxivervoer van en naar het station

In veel plaatsen kunt u gebruikmaken van Collectief Vraagafhankelijk Vervoer. Dit sluit aan op uw treinreis. Voor informatie waar dit vervoer wordt aangeboden en wat de voorwaarden zijn, belt u 0900 - 9292 (€ 0,70 per minuut).