Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Voor deelnemers

Je doet mee met NS in de reis van morgen! Daarmee test je als eerste van Nederland reizen met gps op je mobiele telefoon. Hiermee help je de toekomst van reizen zo makkelijk mogelijk te maken.


Dit kun je verwachten:

  • Test de nieuwe manier van reizen: met gps op je mobiele telefoon. Deel met ons je mening en je kritische blik. Hierdoor wordt de toekomst van reizen nóg beter.
  • In- en uitchecken met een OV-chipkaart is tijdens de proef niet nodig. Ook niet als je overstapt op een andere treinvervoerder. Je start met een speciale app van NS gewoon je treinreis. Lekker makkelijk.
  • Vergeten je reis met de app te beëindigen? De app weet precies of je nog in de trein zit of het station al hebt verlaten. Geen probleem dus!

Ga van start

In de video leggen we je stap-voor-stap uit hoe je de NS Lab Bèta-app gebruikt. Activeer treinreizen met gps en ga van start!

Reizen tijdens de proef

Klaar om te pionieren? Zodra je op een station bent, kan je reis via de NS Lab Bèta-app van start gaan. Ben je bijvoorbeeld op station Utrecht Centraal, dan zie je het stationsgebied van Utrecht Centraal. Start en swipe om je treinreis te beginnen.

Poortjes openen

Poortjes open je met het e-ticket, ook bij een overstap of wanneer je het station gaat verlaten. Gebruik het e-ticket ook bij controle.

Inzicht in je gemaakte ritten

Bekijk in de NS Lab Bèta-app welke reizen je gemaakt hebt met bijbehorende prijzen. Ook kun je via de app een vraag stellen over je gemaakte ritten door onderin op ‘Vraag stellen’ te klikken.

We zijn benieuwd naar jouw ervaringen

'Treinreizen met gps' is een proef. Daarom leren we graag van jouw ervaringen. Als je je hebt aangemeld voor de proef, doe je mee met ons klantonderzoek. Voor dit klantonderzoek ontvang je gedurende de proef per e-mail een uitnodiging van het bureau Makerstreet om je ervaringen met ons te delen.

Heb je een vraag?

Dit regel je eenvoudig zelf. Vind snel het antwoord op je vraag bij veelgestelde vragen. Kom je er toch niet uit? Stel dan je vraag aan onze Klantenservice.

Over de proef

Met deze proef testen we een nieuwe manier van reizen.

Veelgestelde vragen

Je hebt vast een vraag over de proef. Lees hier het antwoord op je vraag.